Αλέξανδρος Δημόπουλος ο νέος προπονητής στο τεχνικό επιτελείο των Διόσκουρων

 


Οι Διόσκουροι Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο τους, του προπονητή καλαθοσφαίρισης Αλέξανδρου Δημόπουλου.

Με γνώμονα την βέλτιστη τεχνική κατάρτιση των αθλητών μας στα αναπτυξιακά τμήματα το Δ.Σ του Σωματείου μας επέλεξε να συνεργαστεί με έναν έμπειρο προπονητή εγνωσμένης αξίας, τον coach Δημόπουλο. 

Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διακρίνεται για την εργατικότητα και την μεθοδικότητα του έχοντας εμπειρίες από μεγάλες κατηγορίες όπου διετέλεσε πρώτος προπονητής με επιτυχία. 

Με την αρχή μας ο καλός προπονητής να ασχολείται με τους μικρούς αθλητές, ο coach θα αναλάβει αναπτυξιακά τμήματα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους καταξιωμένους προπονητές που διαθέτει το Σωματείο μας, συνεχίζοντας το αναπτυξιακό project των Διόσκουρων, όπου τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει πλήθος αθλητών που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες. 

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Σωματείου μας, στόχος είναι μια μακροχρόνια συνεργασία όπου θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας για τους νεαρούς αθλητές μας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στους Διόσκουρους Κοζάνης και του ευχόμαστε μακροημέρευση και πολλές επιτυχίες.

Δείτε το βιογραφικό του νέου μας προπονητή:

Coach Δημόπουλος Αλέξανδρος

Nationality gre Ελλάδα

Current Team ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απόκτηση κύριας ειδικότητας στον τομέα της ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με βαθμό 9,00 «Άριστα» (κάτοχος Διπλώματος Προπονητή Καλαθοσφαίρισης με δικαίωμα χρήσης του διπλώματος μέχρι την Α1 Επαγγελματική Εθνική Κατηγορία). 

Διετέλεσε προπονητής καλαθοσφαίρισης στους εξής συλλόγους : 09/2007 – Θερμαικός Θεσσαλονίκης ( τμήματα: προπαιδικό, παιδικό ) 06/2009 09/2009 – Ηρακλής Κοζάνης (τμήματα: προπαιδικό, junior) 06/2010 09/2011 – Γ. Σ. Ελίμειας (τμήματα : εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, junior) 06/2017 09/2017 – Γ. Σ. Ελίμειας (τμήματα: εφηβικό, παιδικό, προαπαιδικό και 06/2018 πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας στην Β΄ Εθνική ημιεπαγγελματική κατηγορία) 09/2018 έως σήμερα Γ.Σ.Κ. Λασσάνης Κοζάνης (τμήματα: εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, junior και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα) Επιπλέον, έχει εργαστεί ως προπονητής τον Απρίλιο του 2017 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στο TNBA Camp (επίσημο Camp του NBA στην Ελλάδα) και τον Ιούνιο του 2019 στην Πτολεμαΐδα στο camp του Giannakis Academy (του ομοσπονδιακού τεχνικού Παναγιώτη Γιαννάκη). Κύρια ενασχόληση με το μπάσκετ από την ηλικία των 12 ετών έως τα 35 ως ενεργός αθλητής των ομάδων Γ.Σ.Κ. Λασσάνης, Φιλοκτήτης Θες/νίκης , Νεάπολη Θες/νίκης, Θερμαικός Θες/νίκης, Ηρακλής Κοζάνης και Γ.Σ. Ελίμειας με τις οποίες κατέκτησε πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών και συμμετείχε σε εθνικές κατηγορίες.

πηγή: dioskouroibc.gr


Σχόλια