Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα: Χαρά και υπερηφάνεια για τα παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας που κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα και κατ επέκταση στη ζωή τους!

 


Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορεί να νιώθουμε όταν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα και κατ επέκταση στη ζωή τους. 

Έτσι λοιπόν είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε δύο μεταγραφές αθλητών της ομάδος μας.

 Η πρώτη είναι αυτή του Θωμά Δήμου (18 ετών, Guard - Forward 1,95) στην ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Θωμάς που από φέτος θα φοιτεί στην Σχολή πυροσβεστικής και έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Μεσοποταμίας, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 

Η επόμενη μεταγραφή είναι του Στέφανου Λαμπρογιώτα (16 ετών, Forward, 2,02) στον Προμηθέα Πάτρας!!

Ο Στέφανος, γέννημα θρέμμα και αυτός της ομάδας μας κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς από φέτος θα αγωνίζεται σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας, στον Προμηθέα Πάτρας. 

Ο Στέφανος Λαμπρογιώτας δήλωσε τα εξής: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα καθώς και όλους τους προπονητές που με βοήθησαν έναν προς έναν ξεχωριστά, από τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ έως σήμερα"

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές μας υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο τους βήμα!!

Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα

Σχόλια