Σιγή ιχθύος από την επίσημη Κοζάνη

Ο  φίλαθλος κόσμος της Κοζάνης μετά το σοκ της απόρριψης της ένστασης   της ομάδας κατά του Μακεδονικού από το διαιτητικό  περιμένει τους ισχυρούς άντρες της Κοζάνης να προβούν σε ανακοινώσεις για το τι συνέβη όλο αυτό  το διάστημα, τι έφταιξε και τα πράγματα έφτασαν εδώ που έφτασαν αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι από δω και πέρα.

Την ώρα που η αγωνία  όλων των φιλάθλων της Κοζάνης,  σε ότι αφορά   το μέλλον της ομάδας έχει φτάσει στο κατακόρυφο, μιας και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι απ’ εδώ και πέρα, η διοίκηση της ομάδας κρατά σιγή ιχθύος σε ότι έχει να κάνει με την πληροφόρηση αναφορικά με τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της.

Τόσος θόρυβος έγινε στο Νομό Κοζάνης  αλλά και Πανελλήνια, από το βράδυ της Τρίτης   και ακόμη  οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν εκφράσει επίσημα τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα της ομάδας! Μόνο διαρροές, για έντονη δυσαρέσκεια σχετικά με την απόφαση υπάρχουν και τίποτα άλλο εκτός από φήμες και σενάρια! 

Οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετροχείλου με οργάνωση μεθοδικότητα και πολλά λεφτά  έφτασαν την Κοζάνη από τα πέτρινα χρόνια έξω από την πόρτα της sl2 .

Πρέπει να βγουν και να μιλήσουν.

Το δίκαιο και ο κόσμος  είναι με το μέρος τους σε ότι κι αν αποφασίσουν  από δω και πέρα.

 Η κατάσταση αυτή όμως της σιωπής τόσων ημερών  που διαδραματιζόταν το σήριαλ της ανόδου   και ιδιαίτερα από χθες είναι περίεργη, μιας και εγείρονται μια σειρά ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις των διοικούντων (που μέχρι πριν από λίγες ημέρες μιλούσαν και σχεδίαζαν  για πρωταγωνιστική πορεία και στη SL2), αλλά και μεγαλώνει και την αγωνία  όλων όσων ενδιαφέρονται για τον σύλλογο που ζητούν  ενημέρωση και ξεκάθαρες κουβέντες…



Σχόλια

  1. Και μόνο που δεν κρατάνε τον περσινό κορμο και το περσινό τιμ έχουν αποτύχει θέμα χρόνου να γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια .Ας μας πούνε γιατί θέλουν να ξαναξεκινησουν από τη αρχή και δεν κρατάνε την ομάδα που τους έβγαλε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ Κ.ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ Κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ sl2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.