ΑΕΠ Κοζάνης: Μπαίνουν κανόνες...!!!

 


Εδώ και δυο μόλις βδομάδες έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας, ο Ιταλός τεχνικός κ. Σένα και αρχίζει να βάζει τη σφραγίδα του.

Πέρα από το προπονητικό κομμάτι, ο κ. Σένα περνάει ατέλειωτες ώρες στα γραφεία της ομάδας μας, δουλεύοντας ασταμάτητα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η εμπειρία που απέκτησε εργαζόμενους σε τεράστιους συλλόγους, είναι κάτι που χρειαζόταν κατεπειγόντως το Σωματείο μας.

Διότι, πέραν των οποίων προπονητικων ικανοτήτων, έχει μεγάλη εμπειρία και θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα στα οργανωτικά, ένας τομέας όπου, είναι αλήθεια, η ομάδα μας υστερεί χαρακτηριστικά.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, με τη συνεργασία ατόμων της Διοίκησης, κατεγράφη ο εσωτερικός κανονισμός, που αφορά όλα τα μέλη που έχουν άμεση επαφή με το αγωνιστικό μέρος της ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο κανονισμός αυτός, έχει καταγραφεί και θα μοιραστεί σε όλα τα μέλη της Διοίκησης αλλά και στους άμεσους συνεργάτες του.

Έχουν καθοριστεί οι αρμοδιότητες και μπαίνουν κανόνες συμπεριφοράς που θα τηρούνται με αυστηρότητα.

Έτσι, θα υπάρχει για παράδειγμα λίστα ατόμων που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον προπονητικό χώρο, ουδείς δεν θα παρίσταται στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες, σαφώς και απαγορεύεται αυστηρότατα το κάπνισμα και άλλες διάφορες οδηγίες.

Σαφέστατα καθορίζεται και ο ρόλος των συνεργατών του, με κύριο χαρακτηριστικό την απαγόρευση, να μιλούν, να φωνάζουν ή να δίνουν οδηγίες σε ποδοσφαιριστές, αρμοδιότητα αποκλειστικά και μόνο του προπονητή.

Εικόνες με προπονητές και βοηθούς,να…κάνουν “κατοστάρικα” κυνηγώντας διαιτητές και βρίζοντας δεν υπήρξαν και ούτε θα υπάρξουν ΠΟΤΕ στην ομάδα μας.

Μια μέρα πριν τον αγώνα, απαγορεύεται ρητά η παρουσία οποιουδήποτε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης, ενώ πολύ βασική είναι η οδηγία σε όλους, να αποτελούν το καλό παράδειγμα στα νέα μας παιδιά με τη συμπεριφορά τους, ενώ και στους ποδοσφαιριστές υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες. Όπως για παράδειγμα, ότι όλοι θα παραδίδουν τα κινητά τους, με το που πατάνε το πόδι τους για προπόνηση και θα το παραλαμβάνουν μετά το πέρας της.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, που έτσι και αλλιώς ξεχωρίζει ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου με τη φιλοσοφία της, αποκτά τώρα και …εγγράφως τους κανόνες της.

aepfc.gr

Σχόλια