Και επίσημα τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ Εργοτέλης από το πρωτάθλημα της Super League 2 - Ματαιώνεται ο αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας



Ο Εργοτέλης ενημέρωσε σήμερα και επίσημα την Super League 2 ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Ματαιώθηκε και ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τίτλοι τέλους για τον Εργοτέλη ο οποίος επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ενημερώνοντας με επίσημο έγγραφο την διοργανώτρια αρχή πως δεν θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

O άμεσος επιλαχών για να πάρει τη θέση του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, είναι ο γνωστός κατά τη διάρκεια του 7ου ομίλου και πρωταθλητής, ΠΑΟ Ρουφ, ενώ σε περίπτωση που η ομάδα των Αθηνών αρνηθεί την συμμετοχή της, ο Ηρακλής Λάρισας είναι η επόμενη ομάδα που έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Εργοτέλη ματαιώθηκε λόγω της απόρριψης δήλωσης συμμετοχής της Κρητικής ομάδας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Απορρίφθηκε η δήλωσης συμμετοχής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2022 – 2023. Ως εκ τούτου ματαιώνεται το προγραμματισμένο για τις 28/9/2022 παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η φάση του κυπέλλου.

Σχόλια