ΦΣ Εορδαϊκός: Tο πρωτάθλημα δεν καθορίζεται από ένα κακό παιχνίδι ... όλοι στο γήπεδο την Κυριακή 18/9 για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς!

 


Ο ΦΣ Εορδαϊκός προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αλιάκμων Αιανής. Παρά το "κακό" ξεκίνημα και η απογοήτευση που πιθανός υπάρχει στον φίλαθλο κοινό, θα σας θέλαμε κοντά μας διότι το πρωτάθλημα δεν καθορίζεται από ένα κακό παιχνίδι.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 18/09 στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Γραφείο τύπου

"ΦΣ Εορδαϊκός"



Σχόλια

  1. Επειδή συμβαίνει σε όλους μας, βάλτε εναν αυτοματο ορθογραφικο έλεγχο γιατι το πιθανώς γραφεται με ω και οχι με ο και βγαζει ματι. Κατα τα άλλα θα δωσουμε πιστωση χρονου εαν και κάποια στελεχη της ομάδος που ήρθαν είναι λίγο αζμπόριστοι και τους ψαχνουν στην Κοζάνη και μας προκαλουν ενα φόβο για την πορεία της ομάδος δηλαδή άμα είναι σβαρνιαριδες στα δικά τους γιατι να είναι ΟΚ στην ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αποκλεισμό από Ακαδημία στο κύπελλο ειναι ήδη αποτυχημένη η χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.