Φιλικό: ΑΣ Καστοριάς – ΦΣ Κοζάνη 0-0 - Στο στόχαστρο της Κοζάνης ο Κώστας Στεργίου

 


Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Καστοριά  και Κοζάνη  σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Η Κοζάνη είχε δύο δοκάρια με τον Καραγιάννη, στο 7΄  και στο 66΄.

Τον Κώστα Στεργίου έβαλε στο στόχαστρό της η ομάδα της Κοζάνης.

 Ο 21χρονος έδειξε καλό πρόσωπο στην φιλική αναμέτρηση με την Καστοριά όπου αγωνίστηκε το τελευταίο μισάωρο.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Κοζάνης , Νίκος Μπαδήμας είχε θετική άποψη για τον Στεργίου κι άναψε... πράσινο για την απόκτησή του.

Ο Κωνσταντίνος Στεργίου είναι γεννημένος το 2001, αγωνίζεται ως μέσος και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ακαδημία ΠΑΣ ΜΑ-ΓΙΑ με προπονητή τον Μανώλη Ροκίδη. Από το 2009 έως το 2013 ήταν στην ακαδημία των Αργοναυτών (ένωση ΠΑΣ ΜΑ-ΓΙΑ και ακαδημίας ΑΕ Καναλίων). 

Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στη παιδική ομάδα της ΑΕ Καναλίων και τη σεζόν 2014-15 στην Κ15 του ΑΟΚΚ. Την επόμενη σεζόν εντάχθηκε στον Κρόνο Αργυράδων , ενώ παράλληλα πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μικτής Κέρκυρας. Τον Ιανουάριο της ίδιας σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Άρη Κέρκυρας, όμως δεν πρόλαβε να αγωνιστεί καθώς πέρασε λίγες μέρες αργότερα τα δοκιμαστικά τεστ του Ατρομήτου και εντάχθηκε στην Κ15 του συλλόγου του Περιστερίου. 

Μάλιστα στη παρουσία του στην Κ15 του Ατρομήτου πέτυχε και ένα σημαντικό γκολ , κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού. Από το 2016 έως το 2019 ήταν και πάλι μέλος των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚΚ (Κ17, Κ19) και μάλιστα τη σεζόν 2018-19 έφτασε έως τον τελικό του πρωταθλήματος νέων της Football League. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με τη φανέλα του Θιναλιακού στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, ενώ το β΄ μέρος εντάχθηκε στη Βολίδα (Α1΄ΕΠΣΚ). 

Πέρυσι έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Θεσπρωτού. 

ΑΣ Καστοριά: Κοσμίδης, Σβίρος, Δινοβίτσης (55΄ Κωνσταντίνου), Ελευθεριάδης, Τότσο, Μαντώς (50΄ Παναγιωτίδης), Χασάϊ, Μανακίτσας (70΄Σταμούλης), Τσολάκης (55΄ Νάκος), Ταρέλι, Σαββόπουλος Ευαγ. (70΄Κυζιρίδης)

ΦΣ Κοζάνη: Καραγκιόζης (46΄ Γ. Μπίντσης), Πάνος, Παπαργυρίου (68΄Ρογγότης), Ρογγότης (46΄Παπαδόπουλος), Πιριτζάους, Μπακάλης (59΄Στεργίου), Βοριαζίδης (71΄Παπανικόπουλος), N. Μπίντσης (46΄Μωυσιάδης), Μπάρο, Καραγιάννης (74΄Αντάμης), Λάμπογλου (46΄Τσώτσος).

Σχόλια