Με πολλά φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης!

 


Σήμερα Τρίτη, η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, δεν θα κάνει προπόνηση.

Μετά από δυο φιλικά Πέμπτη και Κυριακή (με Εορδαϊκό και Σιάτιστα), ο τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας.

Καθώς συνεχίζεται η αβεβαιότητα, τόσο για την έναρξη όσο και για τον όμιλο που θα αγωνιστεί η ομάδα μας, η μόνη επιλογή παραμένει υπομονή και ..ψάξιμο για νέο φιλικό.

Σε μια περιοχή που δεν είναι εύκολο να βρίσκονται αντίπαλες ομάδες, αφού η Δυτική Μακεδονία έχει…υποβιβασθεί ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια, μη έχοντας ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αξιοπρεπής αντίπαλος από αλλη περιφέρεια.

Η ομάδα κατέβαλε την περασμένη εβδομάδα, το…εισπρακτικό χαράτσι των 500 ευρώ για !!!! συμμετοχή  στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στην ΕΠΟ και αναμένει τις εξελίξεις…

πηγή: aepfc.gr 

Σχόλια

  1. Σωστα, δεν υπαρχουν αξιοπρεπεις αντιπαλοι στην περιφερεια μας για την Μπαρτσελόνα των Αλωνακίων. Η Κοζανη και η Καστορια είναι απο αλλη περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον Εορδαϊκό χάσατε 3-2 και έπρεπε να είναι 5-0 ημίχρονο υπέρ του Εορδαϊκου. Μήπως δεν είστε εσείς αξιοπρεπής ομάδα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πόνο δίνει σε μερικούς η ομάδα αυτή ...πάρα πολύ ...
    Και τσιμπάνε όσοι έχουν την μύγα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματήστε να απαξιώνετε και να υποτιμάτε όλους γύρο σας!!!! αξιοπρεπής ομάδες!!!!! "μύγες και γάλατα" για τα παιδιά της Μικτής Κ17!!!!!!!!! Αναξιοπρεπής είναι οι ανακοινώσεις σας και όχι οι ομάδες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.