Στέλιος Βίττης - παλαίμαχος αθλητής του Αρίωνα Πτολεμαΐδας: ..."θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για τη αποχώρηση της ομάδας από τις εθνικές κατηγορίες"

Τη λύπη του για την αποχώρηση και μη κάθοδο της ομάδας χαντ-μπολ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής εκφράζει σε ανάρτησή του, μέσα απ΄το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο παλαίμαχος αθλητής της ιστορικής ομάδας Στέλιος Βίττης.

Όπως σημειώνει: “Σαν παλαίμαχος παίκτης χάντμπολ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για τη αποχώρηση της ομάδας από τις εθνικές κατηγορίες. Μια ομάδα με 40 χρόνια παρουσίας, δεκάδες συμμετοχές στις υψηλές κατηγορίες Α1 και Α2, με μετάλλια σε παιδοεφηβικές κατηγορίες, μια ομάδα που πολλοί παίχτες της τίμησαν την Γαλανόλευκη, μια ομάδα που έβγαλε τον Ολυμπιονίκη Γεώργιο Χαλκίδη, όπου το όνομά του κοσμεί το κλειστό ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Ένα όμως γυμναστήριο που για λόγους ανακαίνισης έχει κλείσει εδώ και έξι χρόνια! αφήνοντας όλους τους νέους της πόλης, όλων των αθλημάτων, μακριά από τη φυσική τους έδρα.

Είναι άξιο απορίας, πως εμείς πριν 35 χρόνια, οι τότε νεολαίοι, είχαμε αυτό το “προνόμιο” να αθλούμαστε, ενώ οι σημερινοί νέοι όχι….

Όλη η δημοτική αρχή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όλοι οι βουλευτές του Νομού, θα πρέπει άμεσα να λύσουν το θέμα, να σκύψουν με σοβαρότητα πάνω σε αυτό, να ασχοληθούν με μεράκι ώστε σύντομα να ξαναδούμε το γυμναστήριο μας γεμάτο με αθλητές, αλλά και φιλάθλους όπως εκείνα τα χρόνια!!

Με εκτίμηση

Βίττης Κ. Στέλλιος

Παλαίμαχος Αρίωνα Πτολεμαΐδας”

Σχόλια