Μιχάλης Παρμάκης: "Έχω μάθει να παλεύω και να μη τα παρατάω εύκολα - Ας αφήσουμε τη μιζέρια και να σκύψουμε όλοι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Κοζάνη" | βίντεο


Ο Μιχάλης Παρμάκης πρώτος  στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης  με χρόνο 1 ώρα 8 λεπτά και 43 δεύτερα μιλάει στις Ματιές στα σπορ για την επιτυχία του αυτή,  αλλά και για το στόχο  που έβαλε για το  μαραθώνιο ο οποίος  θα διεξαχθεί σε ένα περίπου μήνα.

Με αρκετή δόση πικρίας μίλησε επίσης για τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στις αθλητικές υποδομές και κάλεσε Δήμο και περιφέρεια να σκύψουν στα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην περιοχή  και να δώσουν λύση  

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο πρωταθλητής μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Παρμάκης



Σχόλια

  1. Πολύ σωστά τα λέει ο Μιχάλης. Αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα αυτονόητα θεωρούνται παράλογα...
    Θλίψη και μόνο θλίψη σου προκαλεί η αδιαφορία όλων. Το φωνάζω χρόνια αν δεν επενδύσουν στον αθλητισμό, αυτός ο λαός μόνο θα παρακμάζει. Ο αθλητισμός είναι παιδεία!!!! Αλλά τόπος που το Event της χρονιάς είναι το καρναβάλι,μην περιμένεις προκοπή. Εκεί θα φάνε χιλιάδες ευρώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.