Διπλό επί του Α.Σ. Καστοριάς και πρώτη ιστορική νίκη για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στην Γ' Εθνική!


Την νίκη κόντρα στον ΑΣ Καστοριάς στο ντέρμπι του νομού πανηγύρισε η ομάδα μας χθες Κυριακή, μια νίκη η οποία αποκτά διπλή σημασία, καθώς είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας σε Εθνικές Κατηγορίες.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε και κύλησε όπως ήταν αναμενόμενο με τις δύο ομάδες πολύ κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 34-33, σε ένα γεμάτο κλειστό με φίλους και των δύο ομάδων. Στην επανάληψη οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη δυνάμωσαν την άμυνα τους και υποχρέωσαν τους αντιπάλους να σκοράρουν μόλις 5 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο, με την ομάδα μας με καλές επιλογές στην επίθεση να προηγείται με +7 στο τέλος του δεκαλέπτου (39-46). Έκτοτε, σε κάτι παραπάνω από το μισό 4ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ άστοχοι και δεν πέτυχαν πόντο, με την διαφορά να φτάνει σε διψήφιο επίπεδο. Στα τελευταία λεπτά παρά την προσπάθεια αντεπίθεσης, η ομάδα μας κράτησε σε ασφαλή επίπεδα την διαφορά και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή και γενική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Επόμενο παιχνίδι την προσεχή Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας κόντρα στην Μελίκη, όπου καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό στην προσπάθεια της ομάδας μας να διεκδικήσει την 2η νίκη της. 

Στο Σαββατιάτικο δικό τους παιχνίδι, οι παίδες της ομάδας μας αγωνίστηκαν κόντρα στους αντίστοιχους του ΑΟ Νεάπολης και ηττήθηκαν με 37-85. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθεια!

ΑΣ Καστοριάς-ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 49-57

Δεκάλεπτα: 16-20, 34-33, 39-46, 49-57

Διαιτητές: Τσιαπλής, Ηλιόπουλος

Καστοριά (Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης 14(2), Πιπερόπουλος, Δαραβίγκας 2, Μπέγος 10(2), Δημητρόπουλος, Ιατρόπουλος, Τερσενίδης 14(3), Κορομπίλιας 2, Κέδρος 3(1), Καλαιτζίδης 2, Παντελίδης 2.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Ιωσήφ, Βελαώρας 3(1), Φούφας, Ρέπας 9(1), Μπλιάνας 17, Τσολάκης, Παγανάς 6, Πανίδης 5(1), Ναϊπλής, Μαλλιούρας 10, Σακαλίδης, Γιαννουζάκος 7(1).

ΔΤ - ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 

Σχόλια