Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ «Hello Football Friend» και στα Γρεβενά

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας, Γρεβενών και Ευρυτανίας, οι εκδηλώσεις της εβδομάδας αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της UEFA (Grassroots Week 2022), η οποία είναι κοινή για όλες τις ομοσπονδίες-μέλη,  στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend».

Η συμμετοχή στις δράσεις ήταν μεγάλη καθώς πάνω από 500 αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω των 14 ετών συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Grassroots Week.

Η Ε.Π.Σ. Γρεβενών, δίνοντας έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες, συμμετείχε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών 06 - 12 ετών από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης. Εκπαιδευτές εκ μέρους της ΕΠΟ, ήταν οι κύριοι Βασσάλος και Σοϊλεμές, προπονητές από την ακαδημία μας ήταν οι κύριοι Καρτσιούνης, Μωυσιάδης και Τόλης και γιατρός ο κύριος Μαγιάννης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά 🙏🏻

Oι συγκεκριμένες αναπτυξιακές δράσεις έχουν σκοπό την ανάπτυξη και αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με κεντρικό στόχο όλα τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στα προγράμματα να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο μέσω της ψυχαγωγίας του παιχνιδιού.

Στις εκδηλώσεις του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου καθώς και των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αρωγός στις Ε.Π.Σ για την πραγματοποίηση των αναπτυξιακών εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Hello Football Friend».

Σχόλια