Γ' Εθνική: Δωτιέας Αγιάς - Κερυανός Αγγελοχωρίου 0-5


*Στη φωτό οι τέσσερις σκόρερ του Κεραυνού σήμερα, από αριστερά οι Χρήστος Σολομωνίδης, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ανέστης Μετάι.

Μετά από δυο σερί ισοπαλίες (1-1 τόσο με την Ελασσόνα, όσο και με τον Εδεσσαϊκό) ήρθε η ώρα της πρώτης νίκης για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που επικράτησε με το εμφατικό 5-0 επί του Δωτιέα Αγιάς στη Νεάπολη Λάρισας, για την 3η αγωνιστική. 

Το συγκεκριμένο τρίποντο έχει ξεχωριστή και ιστορική σημασία για την ομάδα μας, αφού είναι το παρθενικό στα χρονικά σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής συνολικά και θα μείνει ως σημείο αναφοράς, παρακαταθήκη για το μέλλον. 

Με αυτή την επιτυχία, η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση, με 5 βαθμούς (ισοβαθμεί με Εδεσσαϊκό, Ελασσόνα και Εθνικό Ν. Κεραμιδίου). 

ΤΟ “ΦΙΛΜ”

Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 12΄, με το 0-1 με σουτ του Αλέξανδρου Πορτοκαλά, μετά από ασίστ του Δημήτρη Θεοδωρίδη. 

Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 31΄, με ατομική ενέργεια και σουτ του Θεοδωρίδη. 

Το 0-3 για την ομάδα μας ήρθε με το δεύτερο γκολ του Πορτοκαλά, στο 54΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Διονύση Κατσιάκη. 

Στο 71΄ ο Χρήστος Σολομωνίδης με κοντινό πλασέ, σε ασίστ του Θεοδωρίδη, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ το τελικό 0-5 για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου διαμόρφωσε στο 88΄ με σουτ ο Ανέστης Μετάι, που έγινε τελικός αποδέκτης μετά από φάση διαρκείας και αλλεπάλληλες κόντρες. 

Ευκαιρίες έχασαν και οι Πορτοκαλάς, Κατσιάκης και Πολυζάς. 

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπεκτέσι, Παϊτέρης (46’ Ντελής), Τσακάλι, Τάρτας, Αποστολάκης (34’ Δρόσος), Ντάκουλας, Βλησσαρούλης, Λαβαντσιώτης (69’ Αναδολού), Χατζής Θ., Κορτσάρι (73’ λ.τ. Σταθάκος), Γιαννακόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Γαλτσίδης): Παπαδοπουλος, Πολυζάς, Νικολαΐδης, Ιωσφίδης (65’ Κόμνος), Νικολίτσας Σπ., Νικολίτσας Γ. (86’ Θελιέρ), Ποτροκαλάς, Μετάι (86’ Δαβής), Θεοδωρίδης (86’ Ζορπίδης), Φροσύνης, Κατσιάκης (65’ Σολωμονίδης).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, ο αγώνας συνεχίζεται, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την ιστορική Καστοριά. 

Συγχαρητήρια και στον ρέφερι Γκουντέλα (Καρδίτσας), αλλά και τους βοηθούς του Αλεξόπουλο (Τρικάλων) και Δόδογλου (Φθιώτιδας), για την άριστη διαιτησία τους. 

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Δωτιέα Αγιάς και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.


ΔΤ

Κεραυνός Αγγελοχωρίου 


Σχόλια