Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης - Ακρίτες Κοζάνης 1-1 | φωτο

 


Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τους Ακρίτες που έγινε για την 4η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.

Σ’ ένα κρύο Κυριακάτικο πρωϊνό οι δύο ομάδες τα μοιράστηκαν όλα σ’ ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Οι Ελπίδες έπαιξαν με “τσαγανό” και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ η επίσης νεανική ομάδα των Ακριτών δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά το “διπλό” στον Πολύμυλο.

Το σκορ άνοιξαν οι Ελπίδες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου μ’ ένα “περίεργο” γκολ όταν σε προσπάθεια του Μάξιμου Γκάργκα η μπάλα κόντραρε και πήρε ανάποδο φάλτσο ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Τσανακτσίδη που δεν μπόρεσε να διώξει.

Οι Ακρίτες ισοφάρισαν στο 65′ μ’ ένα ιδιαίτερα αμφισβητούμενο πέναλτυ όταν ο Πεσλής έδιωξε με προβολή σε κόρνερ, ο επιθετικός των Ακριτών έπεσε πάνω του κι ο διαιτητής Καρατέρπος έδειξε το σημείο του πέναλτυ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των Ελπίδων.

Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Ζυμπάς.

Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη,.

Οι Ακρίτες είχαν ένα δοκάρι, ενώ οι Ελπίδες έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν οι αμυντικοί των Ακριτών απομάκρυναν δύο φορές πάνω από την γραμμή.


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
(Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπάλλας, Μπαλτζής (80′ Λ. Παπαδόπουλος), Μαργαρίτης, Μαρκόπουλος, Καμβύσης (80′ Ζαράνης), Μαλόκου (75′ Τρέβλας), Κουτσοσίμος, Γκάργκας, Πεσλής, Γκόγκος (90′ Ζέρβας).


ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
(Νίκος Αδαμίδης): Τσανακτσίδης, Μοράτι, Καραγιάννης, Κουσίδης, Μπανιάς (46′ Πεκιαρίδης, 87′ Αθ. Τσαμπερτίδης)), Νιανιάκας, Παναγούλιας (90′ Βλάχος), Κακουλίδης (46′ Ζαφειρίου), Ζυμπάς, Παπαθωμάς (73′ Αλ. Τσαμπερτίδης), Μπελής.


Διαιτητής
: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Θεοδωρίδης.

aekozanis.gr


Σχόλια