Γ' Εθνική: Εδεσσαϊκός - Ελασσόνα 1-1 | φωτο

 

Από ένα βαθμό Ελασσόνα και Εδεσσαϊκός
Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στις αποσκευές του από την Έδεσσα ο ΠΟ Ελασσόνας, χάρη στο 1-1 που απέσπασε από τον τοπικό Εδεσσαϊκό.
Η ομάδα της Έδεσσας είχε δοκάρι μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Κυζιρίδη, ενώ στο 35ο λεπτό ο Εδεσσαϊκός έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης, αστόχησε ο Κυζιρίδης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, στο 44ο λεπτό μετά από σέντρα του Πελτέκη και κεφαλιά του Σαμαρά.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας πίεσε έχοντας δοκάρι σε πίσω γύρισμα κεφαλιά του Cani, ενώ στο 65ο λεπτό ο Ματούλας ισοφάρισε σε 1-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 

Εδεσσαϊκός
(Αλέκος Κουρτόγλου): Ηλιόπουλος, Πελτέκης, Πρέτσι, Μωυσίδης, Μαγγίζης, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, Κυζιρίδης, Cani,, Καραγιάννης,Σαμαράς.
 

ΠΟ Ελασσόνας
(Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Περτζιόνι, Τσάτσος, Ντουλαγκ, Κοντοθανάσης, Φυτοπούλος, Κωστούλας, Ματούλας, Ιγγλεζος.
 
Με ανακοίνωση του ο ΠΟ Ελασσόνας, ευχαριστεί τον Εδεσσαϊκό για την άψογη φιλοξενία:
"Η Διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Εδεσσαϊκού  για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ μας παιχνίδι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’Εθνικής, και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο".

ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΙΟΥΦΑ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 
Τον βετεράνο ποδόσφαιριστη του ΠΑΟΚ Κώστα Μαλιουφα τίμησε ο Εδεσσαικος λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής αναμετρησης. Ο Κώστας Μαλιουφας κατάγεται από το Δροσερό και αποτέλεσε εκ των κορυφαίων και μια από τος σημαίες στον ΠΑΟΚ από το 1983 ως το 1995.

Ο πρόεδρος του Εδεσσαικού Γιώργος Μυλωνάς μαζί με την τιμητική χάρισε συμβολικά και μια φανέλα της ομάδας



Πηγή: elassona884 - Ανδρέας Νικούλης

Σχόλια