Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Εράτυρας - ΑΕ Κοζάνης 1-5 | φωτο

 

Εύκολα πέρασε η Α.Ε. Κοζάνης από την Εράτυρα καθώς νίκησε με 1-5 την τοπική Αναγέννηση στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.
Με χατ-τρικ του 16χρονου Κυπαρίσση Μίχου (έφτασε τα 7 γκολ σε 4 αγώνες) και δύο γκολ του 15χρονου Αντώνη Θεοδοσιάδη (που είχε και δύο ασσίστ), δύο εξαιρετικά ταλαντούχων επιθετικών, οι κιτρινόμαυροι πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Αν μάλιστα η ΑΕΚ δεν είχε χάσει πέναλτυ στις καθυστερήσεις της πρεμιέρας με το Βελβεντό (3-3), η ομάδα του Βαγγέλη Μίχου θα μπορούσε να είχε κάνει το 4 στα 4.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά από την αρχή και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Αναγέννηση που έπαιξε τον δεύτερο αγώνα της στο φετινό πρωτάθλημα αφού δεν “κατέβηκε” τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Η Αναγέννηση Εράτυρας προσπάθησε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω αλλά όπως ήταν φυσικό προδόθηκε από τις δυνάμεις της καθώς για ένα μεγάλο διάστημα, με την αβεβαιότητα που επικρατούσε στην ομάδα, οι παίκτες της απείχαν από τις προπονήσεις.

Το θετικό είναι ότι η ομάδα του Βοϊου πλέον κατεβαίνει στο πρωτάθλημα και με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθεί και αγωνιστικά.

Στο 10′ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Βουνοτρυπίδη στον Αντώνη Θεοδοσιάδη που μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21′ η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Κυπαρίσση Μίχου που βρήκε και σε αμυντικό.

Στο 28′ έφυγε από τον αγώνα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Παπαχαρίσης που αισθάνθηκε ένα τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Μαρτιρόσοβ.

Στο 42′ έγινε το 0-3 μετά από ωραία προσπάθεια του Γουρζουλίδη που την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Θεοδοσιάδη που πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και είχε κι ένα δοκάρι με τον Ζαφειρόπουλο στο 50′.

Στο 56′ η Εράτυρα μείωσε σε 1-3 όταν μετά από σουτ του Αγγ. Τσάμη ο Παναγιωτίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Θεοφύλακτος Τσάμης την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 64′ το σκορ έγινε 1-4 μετά από κάθετη πάσα του Θεοδοσιάδη στον Κυπαρίσση Μίχο που απέφυγε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία.

Το σκορ έκλεισε στο 83′ στο τελικό 1-5 μετά από παράλληλη σέντρα του Θεοδοσιάδη στον Μίχο που από κοντά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του.

Η ΑΕΚ έχει τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα της καθώς την 5η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την δυνατή Α.Ε. Περδίκκα ενώ την 6η τον Α.Ο. Κρόκου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ (Βασίλης Βικιάρης): Βικιάρης, Ηλίας, Κοτρώτσιος, Τζαντζάρης, Λαμπίδης, Φουργκατσιώτης, Ντεμάϊ, Σπ. Τσάμης, Αγγ. Τσάμης, Σκαμάγκας (46′ Βουζιάνας), Παϊρίδης (46′ Θεοφ. Τσάμης).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Παναγιωτίδης, Ζάχος, Βουνοτρυπίδης, Παπαχαρίσης (28′ λ.τ. Μαρτιρόσοβ), Βεντούλης, Τσιόκανος (65′ Τσουλλχάϊ), Ζαφειρόπουλος (59′ Βογιατζής), Γουρζουλίδης (46′ Μπόντης), Καρπόζηλος (46′ Ανδρεόπουλος), Μίχος, Θεοδοσιάδης.

Διαιτητής: Τσάνης.
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Πανυτσίδου.




aekozanis.gr

Σχόλια