Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-2 | φωτο - βίντεο


"Χ"ορταστική ισοπαλία  2-2 στη Νέα Νικόπολη,  ανάμεσα στον Μακεδονικό Κοζάνης και στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.
Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν απόλαυσαν ένα ανοιχτό παιχνίδι με τέσσερα γκολ (δύο για κάθε ομάδα), δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα)  και πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες ιδίως στο Α' ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 με γκολ του Τσικόπουλου για να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με το Μήλιο στο 80'.


Κι ενώ το ματς έδειχνε να κλειδώνει υπέρ των γηπεδούχων στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ.Το παιχνίδι δεν τελειώνει εάν δε σφυρίξει ο διαιτητής.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πάρα πολύ καλοί σε όλο το παιχνίδι  δε το έβαλαν κάτω μείωσαν σε 2-1 στο 82' με μακρινό σουτ του Κοκόζογλου και στο 87' ισοφάρισαν σε 2-2    με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπερμπερίδη. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Συμεωνίδης  με τον κ. Τσάνη να δείχνει την άσπρη βούλα κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την αυστηρή υπόδειξη.

Λίγο έλειψε ο Ατρόμητος να κλέψει και τη νίκη όταν σε αντεπίθεση στο 91'  ενώ ο  Μακεδονικός ήταν όλος μπροστά ο Κοκόζογλου  βρέθηκε έξω από την περιοχή σουτάρει η μπάλα βρήκε το χέρι του γκολκίπερ  του Μακεδονικού ο οποίος ήταν έξω από την περιοχή με τον κ Τσάνη να δείχνει την κόκκινη στον  Βαρυτιμίδη .Νέες διαμαρτυρίες των παιχτών του Μακεδονικού που υποστήριξαν ότι  η μπάλα βρήκε στο στηριζόμενο στο έδαφος χέρι του Βαρυτιμίδη.

Οι γηπεδούχοι νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί στον κ Τσάνη  για μια κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) σε αμυντικό του Ατρόμητου ( Λόφτσαλη) που έκοψε αντικανονικά τον Σακαλή σε  αντεπίθεση του Μακεδονικού.

 Το φάουλ δόθηκε χωρίς όμως  να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής με δεύτερη κίτρινη.
Αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι καλύτερες στιγμές για τον Ατρόμητο ήταν με τον Σίσκο που είχε δοκάρι αλλά και δύο πλασέ που αποκρούστηκαν επάνω από τη γραμμή  από Τσικόπουλο και Μαλούτα.

 Για τον Μακεδονικό  κλασική  ευκαιρία το  δοκάρι με τον Τζέλο,  όπως επίσης  και δύο μεγάλες  ευκαιρίες με  τον Σακαλή που αστόχησε   σε  τετ α τετ.


Μακεδονικός Κοζάνης
(Καραθανάσης): Βαρυτιμίδης, Τάτσινας Μουρατίδης, Πολυχρονιάδης, Τσικόπουλος,  Λάντζιος (74' Μήλιος), Κατσαρός (61' Αργυρόπουλος), Μαλούτας, Σακαλής, Τζέλος, Χατζηζήσης Δ. (61' Δούμας).
 
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Μαργιορίδης): Μπερμπερίδης, Λόφτσαλης, Βασιλειάδης, Εμμανουήλ, Σαββάκης (73' Κοσμίδης), Κούσης (73' Τσίκας), Τσαραμανίδης (73' Σαρρής), Βλάχος, Συμεωνίδης, Σίσκος (73' Μίχος), Αργυρόπουλος.


ΔιαιτητήςΤσάνης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Δημητριάδου
Παρατηρητής: Θεοδουλίδης

επιμέλεια - ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια