Με απόλυτο στόχο το 4 στα 4 ο Πολυνείκης Καλαμάρας την Κυριακή με Evgeni Borisov στο ‘Face off 6’!

 


Με απόλυτο στόχο το 4 στα 4 ο Πολυνείκης Καλαμάρας την Κυριακή με Evgeni Borisov στο ‘Face off 6’!

Το ufight.gr σας αποκαλύπτει τον αντίπαλο του Πολυνείκη Καλαμάρα αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο ρινγκ του ‘Face Off 6’ που πραγματοποιείται στο ‘The Core Sports Center’ στο Περιστέρι.

Ο Καλαμάρας, ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων επαγγελματικών πυγμάχων που προπονείται με τους Νίκο Γκίκα και Γρηγόρη Μάλλιο στο ‘Mallios Team Athens’, θα κάνει στην διοργάνωση την 4η κατά σειρά επαγγελματική του αναμέτρηση μέσα στο 2022.


Απέναντί του θα βρεθεί ο 33χρονος Βούλγαρος Evgeni Borisov που έχει ήδη 14 επαγγελματικές αναμετρήσεις στο βιογραφικό του.

Ο πυγμάχος μας από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Μάιο στα επαγγελματικό κομμάτι του μποξ, είναι ασταμάτητος με συνεχόμενους αγώνες μιας και στόχος είναι να γεμίσει γρηγορότερα με εμπειρίες για τις μεγάλες προκλήσεις ενόψει.

Κάθε ματς κρύβει δυσκολίες ωστόσο, όπως το απέδειξε και ο τελευταίος αντίπαλός του στην Καβάλα, ο Jovan Smilic, με τον Καλαμάρα να χρειάζεται να είναι εκ νέου απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να κάνει την δουλειά όπως πολύ καλά ξέρει και αυτή την φορά.

Ο Πολυνείκης είναι από τις πολύ μεγάλες ελπίδες της χώρας μας στην πυγμαχία και το τεράστιο ερασιτεχνικό του backround στο άθλημα, είναι πάντοτε καταλύτης και εχέγγυο για τις μεγάλες μας προσδοκίες μας για εκείνον!

πηγή: Με απόλυτο στόχο το 4 στα 4 ο Πολυνείκης Καλαμάρας την Κυριακή με Evgeni Borisov στο ‘Face off 6’! (ufight.gr)


Σχόλια