Στην Πτολεμαΐδα η ΑΕΠ θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και θα παλέψει για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα | φωτο - βίντεο


Στην Πτολεμαΐδα  η ΑΕΠ  θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και θα   παλέψει για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα



Το  πρώτο ντέρμπι του Νομού Κοζάνης έρχεται ...Ο Μακεδονικός Φούφα αύριο  Κυριακή υποδέχεται στο "Αιμίλιος Θεοφανίδης" την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ένα αμφίρροπο ντέρμπι που αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός φίλαθλος κόσμος από την Πτολεμαΐδα αλλά και από την Κοζάνη.

Ο Μακεδονικός μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών  ( μια ισοπαλία εντός και μια ήττα εκτός) σηκώνει κεφάλι και θα κυνηγήσει την πρώτη του φετινή νίκη .
Μια νίκη που θα είναι μια  ψυχολογική τόνωση  αλλά και  μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη.

Η ΑΕΠ από την άλλη που  δεν κατάφερε στην δεύτερη αγωνιστική να τσιμπήσει κάτι μέσα στην Κρηστώνη  θέλει να  το κάνει μέσα στην Πτολεμαΐδα.
Οι "Μπέμπηδες"   του  Ιταλού Ευγένιου Σένα, είχαν  μια πολύ καλή απόδοση στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Έδειξαν πως υπάρχουν  πολλές  δυνατότητες  κι ότι θα  κάνουν  πολλές ζημιές σε όποια ομάδα  τους υποτιμήσει.

Στην Πτολεμαΐδα  η ΑΕΠ  θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο και θα   παλέψει για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα




Σχόλια