Γ’ Εθνική: Με φόρα έρχονται Κοζάνη και ΑΕΠ Κοζάνης ... Δεύτερη στροφή με Δυτικομακεδονικό ντέρμπι Κοζάνης - Καστοριάς - Δύσκολες αποστολές για ΑΕΠ Κοζάνης και Μακεδονικό Φούφα

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αυτό  το Σαββατοκύριακο με την 2η   αγωνιστική.
Δύσκολα   παιχνίδια περιμένουν  τις  Δυτικομακεδονικές ομάδες,  όπου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και αγωνιστικό πάθος,  είτε για  να συνεχίσουν τα θετικά  αποτελέσματα,  είτε για  να ρεφάρουν με βαθμό ή βαθμούς  τις απώλειες της πρεμιέρας.
 
Η Κοζάνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Δωτιέα Αγιάς εκτός έδρας,  έδειξε στοιχεία  μιας πολύ σοβαρής και δυνατής  ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ εθνική.
 
Οι ερυθρόλευκοι με κεκτημένη ταχύτητα μετά το επιβλητικό διπλό μέσα στον Δωτιέα Αγιάς παίζουν  στην έδρα τους   με την αξιόλογη και  επικίνδυνη Καστοριά.
 
Οι Κοζανίτες με συγκέντρωση , προσήλωση στο στόχο  και την βοήθεια του κόσμου  που είναι σίγουρο πως θα την έχουν θέλουν   να κάνουν το δύο στα δύο .
 
 Στην Καστοριά γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έρχονται στην Κοζάνη  για ένα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα.
 
Οι  "Μπέμπηδες" της ΑΕΠ Κοζάνης  μετά την  μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού Βόλου  έχουν δύσκολη αποστολή μέσα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
 
Η ψυχολογία   και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Ιταλού τεχνικού  Ευγένιου Σένα  είναι στα ύψη  και πάνε στην σκληρή έδρα της  Κρηστώνης για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. 
 
Δύσκολη αποστολή στην Ελασσόνα για τον Μακεδονικό Φούφα.
Η πρεμιέρα για τον Μακεδονικό Φούφα  και η εντός έδρας ισοπαλία  μπορεί να χαρακτηριστεί ως ατυχή και δεν ήταν  η  ιδανική για τους Πτολεμαϊδιώτες.
 
Η εμφάνιση όμως  και γενικά η  εικόνα της ομάδας  έδωσε υποσχέσεις για καλύτερες ημέρες στη συνέχεια.
 
Άπαντες στον Φούφα  πιστεύουν  σ ένα θετικό αποτέλεσμα  στο εκτός έδρας παιχνίδι τους στην Ελασσόνα, αρκεί να μην έχουν την  ατυχία και την αστοχία της προηγούμενης αγωνιστικής.
 
Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της 2ης  αγωνιστικής
 
Κυριακή 20/11/2022- 3.00μ.μ. 
Ελασσόνα  -  Μακεδονικός Φούφα (γήπεδο Ελασσόνας)
Διαιτητές: Μαυρίδης, Μπογιατζόγλου, Μπέκας ( Ημαθίας)
 
ΠΑΟΚ Κρηστώνης  -  ΑΕΠ Κοζάνης (γήπεδο Κρηστώνης)
Διαιτητές: Λαμπίρης, Αδραμάνης (Πέλλας) ,  Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)
 
Θύελλα Σαρακηνών  -  Εδεσσαϊκός (γήπεδο Νέων Επιβατών)
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Πάνου, Δούμτσης (Φλώρινας)
 
Ολυμπιακός Βόλου  -  Σβορώνος (γήπεδο Νεάπολης Βόλου)
Διαιτητές: Πέτσας, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Πιερικός  -  Δωτιέας Αγιάς (ΔΑΚ Κατερίνης)
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος, Γιατσίδης (Μακεδονίας)
 
ΑΟ Χανιώτης  - Εθνικός Κεραμιδίου (γήπεδο Κασσανδρείας)
Διαιτητές: Τσιλίκας, Ζαχαρίας, Δεδινάκης (Καβάλας)
 
Κοζάνη -  Καστοριά (ΔΑΚ Κοζάνης)
Διαιτητές: Διακουμάκος, Τραούδας, Κουτσικανίδης (Πιερίας)


Σχόλια