Μπάσκετ ΓΣ Ελίμειας: Αθόρυβη δουλειά, με ήθος και διάθεση για προσφορά στο μπάσκετ και στον αθλητισμό της περιοχής | φωτο - βίντεο



Την Πέμπτη το απόγευμα  βρεθήκαμε  στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Κώμης  όπου εκεί προπονείται ο  σύλλογος μπάσκετ   του ΓΣ Ελίμειας.

Η νέα διοίκηση    και το προπονητικό team  με αθόρυβη δουλειά , πολύ κόπο αλλά και μεράκι  για το μπάσκετ  δημιουργεί ένα  σύνολο  με παιδιά  από την ευρύτερη  εκεί  περιοχή.


Με τα  τμήματα υποδομής ,την  προαγωνιστική   και την αγωνιστική  ομάδα  η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΔΥΜ, ο ΓΣ Ελίμειας  εντυπωσιάζει τόσο με την αγωνιστική παρουσία του όσο και με την εξωαγωνιστική.

 Το σύνολο όσων απαρτίζουν τον σύλλογο  διακρίνεται για το ήθος  και την αγάπη τους  γι αυτό που κάνουν.

Η υγεία που επικρατεί  φαίνεται σε όποιον έρθει κοντά αμέσως.

Η ομαδικότητα και η διάθεση για κάτι ξεχωριστό είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και η παρουσία όλων εξαιρετική με γνώμονα τη προσφορά στον αθλητισμό της περιοχής

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Εμμανουήλ Τσέπουρας, ο προπονητής Νίκος  Ζαγάρας και οι αθλητές (από το μεγαλύτερο έως τον μικρότερο ηλικιακά)  Βάιντα Καντλάουσκας, Αλέξανδρος Μητσιάκος και Σωτήρης Δέδες μας μίλησαν για τα σχέδια ,τη φιλοσοφία  της ομάδας καθώς και για  τις φιλοδοξίες  τους.

Αναλυτικά τα όσα μας είπαν  στο παρακάτω βίντεο


Σχόλια