Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας την προηγούμενη Παρασκευή 11/11, ανήμερα των εορτασμών των 110 χρόνων απελευθέρωσης της Καστοριάς. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, οικογενειών, φίλων, των αθλητών και των προπονητών της ομάδας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδας μας στο κέντρο "Ακρόαμα" στο Άργος Ορεστικό. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας, Λάζαρος Ψωμιάδης, ο οποίος στον λόγο του έδωσε τις ευχές που έστειλαν οι: κ. Τελιγιορίδου, κ. Τζηκαλάγιας, κ. Αντωνίου και ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια και την στήριξη. 

Παράλληλα, ευχήθηκε καλή διασκέδαση και ζήτησε την στήριξη όλων, να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, στα παιδιά - αθλητές όλων των τμημάτων, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσει η ομάδα μπροστά!

Στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, το οποίο βρίσκεται στο παρακάτω λινκ, μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του προπονητή των ανδρών, Ζήση Τζιλίνη, του γενικού αρχηγού Χάρη Χελά, αλλά και του πολύπειρου αθλητή Γιώργου Γιαννουζάκου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. 

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο Ακρόαμα και μας τίμησε με την παρουσία του και την οικονομική του ενίσχυση, τόσο στις προσκλήσεις εισόδου, όσο και στην λαχειοφόρο αγορά. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας και τα καταστήματα για την στήριξη και τα δώρα που έδωσαν και κληρώθηκαν στους παρευρισκόμενους. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους Νίκο Μαυρίδη και Λάζαρο Μακρίδη, αλλά και τους μουσικούς του κέντρου Ακρόαμα, για τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές και την επιμέλεια της βραδιάς. 

Μεταξύ άλλων πολλών δώρων, το Νο 0872 κερδίζει μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο Benefit στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και ένα πακέτο solarium με 6 συνεδρίες, ενώ το Νο 0295 κερδίζει μια διήμερη εκδρομή με το τουριστικό γραφείο Καλαπούτης Tours, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για όλη την στήριξη, την βοήθεια αλλά και για τα ταξίδια τα οποία πραγματοποιεί το ανδρικό μας τμήμα για τους αγώνες της Γ' Εθνικής στους γειτονικούς και όχι μόνο Νομούς, με το συγκεκριμένο πρακτορείο. Παρακαλούμε τους νικητές των 2 παραπάνω δώρων να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω της σελίδας είτε με κάποιον άνθρωπο της ομάδας. 

Οι δηλώσεις στο Youtube της ομάδας: 



Εκ του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς


Σχόλια