Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - Εθνικός Κεραμιδίου 0-0 | φωτο- βίντεο με δηλώσεις


Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του Μακεδονικού Φούφα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

 Ήταν γενικά  ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, συχνές διακοπές, λίγες ευκαιρίες και σύμφωνα με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε καμία επικίνδυνη φάση  μπροστά από τις δύο εστίες.


Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό  τραυματισμό στο 75'  του ποδοσφαιριστή  του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Θωμά Λαμπίρη ο οποίος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 56' σουτ του Ηλιάδη λίγο έξω. 

Στο 69'  επικίνδυνο φάουλ του Τοπάλη ,προς την εστία  , η μπάλα την τελευταία στιγμή κοντράρει σε σώμα αμυντικού  και απομακρύνεται

Στο 74' σουτ Λαμπίρη, άουτ. 

Στο 75' ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι υπέρ του Φούφα αλλά ο επόπτης θα σημειώσει τον Καρασιούνα σε θέση οφσάιντ με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφαση του και να γυρίζει πίσω τη φάση υποδεικνύοντας φάουλ υπέρ του Φούφα.Στο λεπτό αυτό υπήρξε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λαμπίρη με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου 10 λεπτά 

Στο 97' σουτ Γκιώνη άουτ



Μακεδονικός Φούφα
(Κατακαλίδης):
 Δημητριάδης, Βασσάκης Παπάς, Σεκκουλίδης, Σερσέμης, Ρέλκας, Τοπάλης, Θεοδουλίδης, Καλογιαννίδης 55' Καρασούνας), Καλόγηρος (67' Μητσόπουλος), Ηλιάδης.

Εθνικός Κεραμιδίου (Παυλίδης): Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Παυλίδης) : Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης (α. α. 75' Γκιόνης), Γιατζιτζόγλου, Καρτσιαμπάς, Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (65' Ξηδούς), Ζούκαν, Τουλίοκας (73' Τσενικλής), Κριεμάντι, Χατηπουργάνης. 


Διαιτητής: Μαυρίδης
Βοηθοί: Μπογιατζόγλου, Σαμαράς (Ημαθίας)






Σχόλια