Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 | φωτο - βίντεο


Στη λασπομαχία  του στρατιωτικού νικητής βγήκε ο Μακεδονικός Κοζάνης  κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Α.Ε Κοζάνης με σκορ 0-1.

Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας και πως να διεκδικεί άλλωστε  μέσα σ' ένα γήπεδο βούρκο. 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο και μέχρι το 70'  που προηγήθηκαν 0-1 με κεφαλιά του Χάρη Σακαλή ,ήταν πιο επικίνδυνοι στις λίγες ευκαιρίες που είχαν δημιουργηθεί μπροστά από τις δύο εστίες .Η Α.Ε Κοζάνης από  το σημείο που βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10' βαθιά μπαλιά του Κατσαρού , θα βρει μέσα στην περιοχή τον Τζέλο που θα σουτάρει δυνατά λίγο έξω 
Στο 34' δυνατό σουτ Τζέλου  διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης .Το κόρνερ εκτελεί ο Τζέλος μέσα στη μικρή περιοχή, στην προσπάθεια του να διώξει ο Τσιοχλάι  στέλνει τη μπάλα προς την εστία του , αλλά ο Παναγιωτίδης διώχνει με τα πόδια.
Στο 51' σουτ Σακαλή, διώχνει ο Παναγιωτίδης.
Στο 54' σουτ του Μίχου μπλοκάρει ο Ζηνόβιος. 
Στο 57' φοβερή ενέργεια του Κατσαρού που θα αποφύγει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή αλλά ο βούρκος μπροστά στην εστία στάθηκε εμπόδιο  για να τελειώσει με γκολ την ωραία ενέργεια.
Στο 61' σουτ Σακαλή λίγο έξω. 
Στο 69' βολίδα του Θωμά  Τζέλου λίγο έξω.


Στο 71' σέντρα - λουκούμι του Δούμα μέσα στην περιοχή και με γυριστή κεφαλιά ο Σακαλής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Παναγιωτίδη.
Στο 77' δυνατό σουτ Ντούκα  αποκρούει δύσκολα  ο Ζηνόβιος


ΑΕ Κοζάνης
(Μίχος) : Παναγιωτίδης, Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης (65' Ντούκα), Ανδρεόπουλος, Μίχος, Τζέλος, Γουρζουλίδης (82' Καρπόζηλος), Θεοδοσιάδης (82' Μπόντης), Τσοχλάι, Ζάχος, Τσιόκανος (Ζαφειρόπουλος). 


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) : Ζηνόβιος, Μουρατίδης (43' α. α. Λάντζιος), Τάτσινας, Πολυχρονιάδης, Τσικόπουλος, Μαλούτας, Κατσαρός, Χατζηζήσης (71' Αργυρόπουλος), Τζέλος Δ. (86' Αντωνόπουλος), Σακαλής, Δούμας (71' Μήλιος). 

Διαιτητής : Καρατέρπος 
Βοηθοί : Πραχάλης, Κωτούλας 
παρατηρητής: Καραμανώλας


Σχόλια