Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΟ Κρόκου 1-0 | φωτο - βίντεο

 


Μια πολύ δύσκολη εντός έδρας  νίκη κατάφερε να πάρει ο Μακεδονικός Κοζάνης κόντρα στην μαχητικότατη ομάδα του Α.Ο Κρόκου. 

Με αυτογκόλ  μετά από σέντρα φάουλ του Κατσαρού, γύρισμα στην καρδιά της άμυνας  με το κεφάλι  του Πολυχρονιάδη  και με τη μπάλα  να βρίσκει σε πόδια αμυντικού και να καταλήγει  στα δίχτυα στο 95' ο Μακεδονικός   βγήκε νικητής  στην αναμέτρηση με την ομάδα του Κρόκου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δε μπορούσαν να φτάσουν  εύκολα στην περιοχή του Κρόκου και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Οι κλασικές  ευκαιρίες  που είχαν οι γηπεδούχοι  και η πίεση που άσκησαν  στον αντίπαλο τους  σύμφωνα  με την κατοχή  ήταν λίγες.

Οι επιθετικοί του Μακεδονικού έμοιαζαν εγκλωβισμένοι μη μπορώντας να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική διάταξη  των φιλοξενούμενων.

Ο Α.Ο Κρόκου από την άλλη απείλησε  σοβαρά την εστία  του Ζηνόβιου  μόνο σε μία περίπτωση  στις καθυστερήσεις. 

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 22' σουτ διαγώνιο του Χατζηζήση πέφτει ωραία και διώχνει ο Μούσιος.

Στο 27'  ο Τζέλος σπάει μέσα στην μικρή περιοχή στο Δούμα, αδύναμο πλασέ σώζει με διπλή προσπάθεια ο Μούσιος.

Στο 61' συρτή σέντρα Μαλούτα, προβολή από κοντά του Σακαλή, μπλοκάρει ο Μούσιος.

Στο 75' σέντρα Τάτσινα, κεφαλιά Δούμα άουτ. 

Στο 91' δυνατό σουτ Αιγινίτη, λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ζηνόβιου.

Στο 95'  ο Μακεδονικός θα κερδίσει φάουλ, ο Κατσαρός θα το  εκτελέσει  προς το δεύτερο δοκάρι και μέσα στην περιοχή, ο Πολυχρονιάδης, θα τη γυρίσει προς τα μέσα , η μπάλα θα βρει πόδια αμυντικού και θα καταλήξει στα δίχτυα   για το 1-0.



Μακεδονικός Κοζάνης
(Καραθανάσης) Ζηνόβιος,  Τάτσινας, Πολυχρονιάδης, Αργυρόπουλος, Σακαλής, Τζέλος, Κατσαρός, Μαλούτας (76' Μήλιος, λ. τρ. 95' Πιλικίδης), Χατζηζήσης Δ. (72' Λάντζιος), Δούμας, Τσικόπουλος (95' Χατζηζήσης Θ.).



ΑΟ Κρόκου
(Τσιρέκας) : Μούσιος, Τουρτούρας, Νιάτσιος, Καρανάνος Ι. (46' Καραφυλλίδης), Καπλάνογλου Π., Σιδηρόπουλος (82' Τούνας), Καπλάνογλου Δ. (69' Κουτσούκης), Σκουτέλας (69' Τζιάστας), Τσιάρας, Αιγινίτης, Καρανάνος Μ (32' α. α. Μανώλας).

Διαιτητής : Τζιουβάρας
Βοηθοί : Ζαφείρης, Πανυτσίδου




Σχόλια