Γ' Εθνική: Καστοριά - Δωτιέας Αγιάς 1-0 | φωτο - βίντεο το γκολ της αναμέτρησης και δηλώσεις


Νίκη ανάσα για την Καστοριά. 

Στο 1΄, γέμισμα του Μανακίτσα, κεφαλιά-πάσα του Χασάι για τον Πάλλα, μπλόκαρε ο Πατέτσος.  

Στο 2΄ γέμισμα του Παναγιωτίδη για τον Μαντώ, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, έσπασε για τον Χασάι, αλλά πρόλαβε η άμυνα των φιλοξενουμένων. 

Στο 9΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Παναγιωτίδη, αποκρούσθηκε από την άμυνα του Δωτιέα.

Στο 12΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των Tarelli και Μανακίτσα, ο τελευταίος έκανε σέντρα, αλλά το σουτ του Σαββόπουλου, από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 14΄ το σουτ του Λαβαντσιώτη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 

Στο 24΄, αλλαγή παιχνιδιού του Χασάι για τον Tarelli, ο οποίος έκανε σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Χασάι, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Στο 29΄ ο Σταθάκος  εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Τάρτα έφυγε άουτ. 

Στο 31΄ το σουτ του Βλησαρούλη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 33΄ το σουτ του Μαντού, έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Σαββόπουλου, έπσασε στον μανακιτσα, ο οποιο έπιασε το σου, αλλά μπλοκαρε ο Πατέτσος. 

Στο 35΄ μετά από σουτ του Tarelli κι ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, ο Χασάι με προβολή, μέσα από την μικρή περιοχή,  άνοιξε το σκορ για την Καστοριά (1-0).  

Στο 40΄, μετά από σέντρα του Χασάι, από τα δεξιά, ο Πάλλας κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε, αλλά ο Πατέτσος απέκρουσε σωτήρια. 

Στο 42΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χασάι, από τα δεξιά, ο Tozzo έπιασε την κεφαλιά, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφ σάϊντ.  

Στο 44΄ο Ανάδογλου εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά ο Χασάι, έδιωξε σε κόρνερ. Το κορνερ εκτέλεσε ο Σταθάκος απο τα αριστερά,ο Χασαί έδιωξε με κεφαλιά και το σουτ του Λαβαντσιώτη κατέληξε άουτ.

 Στο 78΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli και σέντρα του από τα αριστερά, αλλά ο Πάλλας δεν βρήκε τη μπάλα. 



Στο β΄ μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την Καστοριά να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι παίκτες της έπαιξαν πολύ προσεχτικά για να κρατήσουν το πολυπόθητο γκολ του ημίχρονου. 

Στο 75΄ σουτ του Πάλλα, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Πατέτσος σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Tarelli και πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Στο 79΄ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γκέγκα έφυγε άουτ.

Στο 90΄ ο Μανακίτσας βρήκε με ωραία εκτέλεση πλάγιο άουτ τον Κυριακού, ο οποίος σούταρε ,αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς. 

Καστοριά (Σολάκης):  Κοσμίδης, Τozzo, Μαντώς (66΄ Γκέγκας), Χασαΐ (91΄ Νάκος), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας (97΄ Τσολάκης), Μηλιάτης (66΄ Κυριακού), Σαββόπουλος, Ελευθεριάδης, Μανακίτσας. 

Δωτιέας Αγιάς ()Πατέτσος, Τσακάλι, Τάρτας, Σαάρ-Αποστολάκης (60΄ Ντάλλας), Ντάκουλας, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης, Αναδόλου, Σταθάκος (81΄ Κόρτσαρι), Χατζής (86΄ Φούκαλας), Γιανακόπουλος.


Διαιτητής
: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Δρουδάκης (Γρεβενών)

δηλώσεις του προπονητή της Καστοριάς Ηλία Σολάκη 


Σχόλια