Γ' Εθνική: Ολυμπιακός Βόλου - ΦΣ Κοζάνη 1-1 | βίντεο


 
Πρώτη απώλεια βαθμών για την Κοζάνη που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην Νεάπολη Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Γ’ Εθνικής. 

βίντεο: ForMediaNews

Με την ισοπαλία αυτή η Κοζάνη παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, 2 βαθμούς πάνω από τους δεύτερους Εθνικό Ν. Κεραμιδίου Πιερίας και Κεραυνό Αγγελοχωρίου (τυπικά Θύελλα Σαρακηνών). 

Η Κοζάνη μόνο σε δύο δεκαπεντάλεπτα, ένα στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο τέλος του δευτέρου, μπόρεσε να πιάσει ρυθμό και γενικά η απόδοση της δεν ήταν η αναμενόμενη. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου με την βοήθεια του κόσμου έπαιξε πιο παθιασμένα, οι παίκτες του έπεφταν δυνατά στα τάκλιν και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν αρκετά την Κοζάνη που σε κάποιες περιπτώσεις σώθηκε από τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Τάσου Καραγκιόζη. 

Οι τεχνίτες παίκτες της Κοζάνης, με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, πρέπει να καταλάβουν ότι σ’ αυτήν την κατηγορία αν δεν «βάλεις το πόδι», ειδικά στα εκτός έδρας, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. 

Ο προπονητής Νίκος Μπαδήμας παρέταξε την ίδια ενδεκάδα για 4η συνεχόμενη φορά, πιστός στο ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι κέντρου με λιγοστές φάσεις. 

Στο 6’ συρτό σουτ του Ίσακσσον μπλόκαρε ο Καβουσάκης.

Στο 9’ σουτ του Σκοπελίτη πέρασε άουτ.

Στο 36’ δυνατό σουτ του Κυρίτση πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 40’ η Κοζάνη άνοιξε το σκορ όταν μετά από φάουλ-σέντρα του Πάνου οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον Κίτον Ίσακσσον μέσα στην περιοχή που έκανε αμέσως το σουτ, η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά, πήρε την πρωτοβουλία και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς. 

Στο 51’ επικίνδυνη φάουλ-σέντρα του Κόλα, ο Ντινιωτάκης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. 

Στο 52’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κυρίτσης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ από κοντά αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 57’ ο Αλέξανδρος Αναστασίου με ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 73’ ο Ντινιωτάκης από καλή θέση δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ.

Στο 83’ εντυπωσιακή απόκρουση του Καραγκιόζη σε σουτ του Καρατσώλη, δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. 

Στα τελευταία λεπτά η Κοζάνη πήρε και πάλι την πρωτοβουλία αλλά παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βόλου. 

Στο 87’ ο Ίσακσσον έστρωσε στον Νιάσσε που έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Στο 91’ σέντρα του Κυρίτση, σουτ του Καρατσώλη στην κίνηση, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Νίτσα βρήκε την Κοζάνη μάλλον ικανοποιημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, σε μία σκληρή έδρα με έναν σχετικά δυνατό αντίπαλο. 

Την ερχόμενη Κυριακή 11/12/2022 η Κοζάνη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδόσης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Κατσαγεωργίου (72’ Καρατσώλης), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης (79’ Λάμπος), Ψιάνος, Κόλα (79’ Καμπέρης), Κυρίτσης, Σιουμουρέκης (46’ Μυλωνάς), Ντινιωτάκης (83’ Σταμπουλής).

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Κούφας, Γιαλαμίδης (73’ Πάτας), Ψάλτης (60’ Νιάσσε), Ι. Παπαδόπουλος, Καραγιάννης (46’ Βοριαζίδης), Αποστολίδης (76’ Κανούλας), Isaksson, Ν. Μπίντσης.

Διαιτητής: Χ. Νίτσας (Λάρισας).
Βοηθοί: Θ. Βαλιώτης (Λάρισας), Δ. Κοτούμπας (Λάρισας).





Σχόλια