Γ' Εθνική: ΕσεσσαΊκός - Καστοριά 2-2 | φωτο - βίντεο


Ισοπαλία εκτός για την Καστοριά  η οποία θα μπορούσε να φύγει από την Έδεσσα ακόμα και με τους τρεις βαθμούς

Στο 3΄ο Σβίρος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ από τα δεξιά και βρήκε τον Πάλλα, που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.  

Στο 10΄ , μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μανακίτσα, ο Παναγιωτίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

 Στο 15΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα δεξιά, αυτός έσπασε για τον Χασάι, που άφησε για τον Γκέγκα, ο οποίος δεν μπορεσε να σουτάρει, έξω από  την περιοχή.  

Στο 17΄ σε εκτέλεση φάουλ του Tarelli, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Στο 26΄ , μετά από σέντρα του Καραγιάννη από τα αριστερά , ο Cani έπιασε σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 29΄ σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 34΄ ο Cani έκανε προσπάθεια από τα δεξιά, έσπασε στην περιοχή, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.  

Στο 38΄ κάθετη πάσα για τον Πάλλα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικο κι ο παίκτης της Καστορειάς, υποδειχθηκε σε θέση οφ σάιντ. 

Στο 41΄ , μετά από κόρνερ του Χασάι από τα δεξιά, στο 2ο δοκάρι, ο Μανακίτσας έπιασε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν τη μπάλα. 

Στο 42΄ το σουτ του Μανακίτσα, απο τα αριστερά, έξω από την περιοχή, απέκρουσε, με δυσκολία, ο Ηλιόπουλος.  

Στο 43΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Tarelli, Μαντού και Πάλλα, ο τελευταίος πάσαρε κάθετα στον πρώτο, τον οποίο ανέκοψαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χασάι, από τα δεξιά κι ο Μανακίτσας με σουτ, μέσα απο την μικρή περιοχή, έκανε, στο 44΄,  το 0-1. Στο 45΄ ένα κόρνερ για τους γηπεδούχους από τα αριστερά, έδιωξε ο Κοσμίδης.  

Στο 47΄, ωραία προσπάθεια του Παναγιωτίδη, που πίεσε, έκλεψε τη μπάλα κι έκανε πάσα στον Tarelli, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος.  

Στο 49΄ ωραία προσπάθεια του Μαντού, ο οποιος πάσαρε κάθετα στον Πάλλα, μπερδεύτηκε ο Ηλιόπουλος, αλλά το πλασέ του Πάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ. 

Στο 57΄ δοθηκε πέναλτι ανύπαρκτο από τον διαιτητή σε μαρκάρισμα του Σαββόπουλου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κυζιρίδης κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). 

Στο 58΄ το σουτ του Σαμαρά, έξω απο την περιοχή, απέκρουσε με υπερπροσπάθεια ο Κοσμίδης. 

Στο 59΄σέντρα του Cani, από τα δεξιά, πέρασε παράλληλα απο την εστία του Κοσμίδη. Στο 61΄κίτρινη κάρτα στον Κοσμίδη και κίτρινη (2η) και στην συνέχεια κόκκινη στον Μαγγίζη.

 Στο 63΄, ωραία κάθετη μπαλιά στον Μαντώ, που έσπασε, από τα αριστερά στον Χασάϊ, που σούταρε, η μπάλα κόντραρε, αλλά έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. 

Στο 68΄ το σουτ του Κυζιρίδη έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 72΄ μετά απο εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Cani πλάσαρε, αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε. Στο 77΄ ωραίος συνδυασμός Σαββόπουλου Χα΄σαι, δεν περασε η κάθετη μπαλιά.  

Στο 83΄ , ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παναγιωτίδη, από τα δεξιά, ο Μηλιάτης έπιασε κεφαλιά, ο Πάλλας ομως υποδειχιθηκε σε θέση οφ σάιντ.  

Στο 85' ωραία προσπάθεια του Κυριακού από τα αριστερά, πάσαρε στον Μανακίτσα, που έκανε σεντρα στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Tarelli που έπιασε το σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. 

Στο 87' φάουλ του Μαντού, έξω από την περιοχή, στο 2ο δοκάρι, αλλά η σέντρα σουτ του Παναγιωτίδη έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 92΄ ο Παναγιωτίδης έκανε το 1-2. 

Στο 93΄ ο Coni με πλασέ έκανε το 2-2. 

 Στο 94΄ ο Κυριακού, μετά από ωραίο κλέψιμο της μπάλας, μπήκε στην περιοχή, δεν πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή, αλλά την έσπασε και οι αμυντικοί την έδιωξαν σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Tarelli και πέρασε ανεκμετάλλευτο

Οι συνθέσεις:


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (
Σάββα Καραϊσαρίδη).: Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Πελτέκης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης (87΄ Ιωάννου), Μαγγίζης, Σούκιας (64΄ Ξανθόπουλος), Σαμαράς, Cani

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλία Σολάκη): Κοσμίδης, Σβίρος (23΄ Μαντώς), Tozzo, Χασάι (80΄ Μηλιάτης), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (70΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Σαββόπουλος


Διαιτητής
: Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Φλώρινας)
Βοηθοί: Δούμτσης Παύλος (Ε. Π. Σ. Φλώρινας), Γκόγκος Αντώνιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

δηλώσεις προπονητών 


Σχόλια