Γ' Εθνική : ΑΕΠ Κοζάνης - Σβορώνος 2-4 | φωτο - βίντεο

 

Δεν τα κατάφερε η νεανική ομάδα την ΑΕΠ και γνώρισε την εντός έδρας  ήττα απο την πολύ καλή ομάδα του Σβορώνου με σκορ 2-4 

Η απειρία των παικτών της ΑΕΠ και τα αμυντικά κυρίως λάθη απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως ο Σβορώνος έπαιξαν σημαντικό ρόλο για το τελικό  αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ  δυνατά δημιούργησαν ευκαιρίες  με Κυρτέγο και Κυπαρίσση  και στα πρώτα 15 λεπτά ήταν αυτοί που  κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η κυριαρχία του Σβορώνου μεταφράστηκε με δύο γκολ  στο 6' με τον Κυρτέγο  μετά από μπαλιά του Κυπαρίσση και στο 14' με κοντινή  κεφαλιά  Κυπαρίσση  ύστερα από ωραία σέντρα του Τσολακίδη. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους ισσορόπησαν το παιχνίδι και απάντησαν με δύο πανέμορφα γκολ του Τσελέπη που μείωσε με ωραίο  σουτ "μπανάνα" σε 1-2  στο 20' και του Ντόβα που  με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 24'.

Η ΑΕΠ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος εάν το σουτ του Κουλούσια στο 27' και του Παπαζήση στο 36' έβρισκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Σβορώνος χτύπησε με το καλημέρα όταν ο Τσολακίδης  εκτέλεσε φάουλ και  με   κεφαλιά ο  Κατσαμάγκας  που κέρδισε στον αέρα αμυντικούς και τερματοφύλακα της ΑΕΠ  σημείωσε το 2-3 στο 48'.
 
Στο 55' οι Πόντιοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής  του Λιάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 81'  ο  Κατσαμάγκας που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του κ Θεοδοσιάδη προπονητή του Σβορώνου , έκλεψε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-4.


ΑΕΠ Κοζάνης
(Σένα): Καλιαμπάκας, 
Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Παπαναστασίου,  Δάλλης (65' Μιχαηλίδης), Τσελέπης (85' Τζημολάκας), Κουλούσιας, Σάλλα, Αδαμόπουλος, Ντόβας, Παπαζήσης (75' Βασίλτσης). 


Σβορώνος (Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημήνας (46' Κόλλα) , Ναρίνογλου, Μυστρίδης, Κυπαρίσσης (79' Λαγδαρής), Κυρτέγος (70' Μακράκης), Μυρωτής (46' Κατσαμάγκας), Τσολακίδης (70' Σιδηρόπουλος). 


Διαιτητής: Χρυσέλης
Βοηθοί: Σκούτας,Τσιρώνας (Χαλκιδικής)




Σχόλια