Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - ΓΑΣ Σβορώνος 3-1 | φωτο




ΜΕ καρδιά και ψυχή  ο Μακεδονικός Φούφα  κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει  τούμπα το ματς και το 0-1 του Α μέρους  να το μετατρέψει στο δεύτερο ημίχρονο σε 3-1.
Ο Σβορώνος αγωνίστηκε από το 70' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής 
του Ναρίνογλου στο  με δεύτερη κίτρινη κάρτα Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15' με τον Μακράκη.

Ο Φούφας ισοφάρισε στο 65' με τον Θεοδουλίδη και πήρε προβάδισμα στο   σκορ στο 76' με τον Χάιτα να κάνει το 2-1.Το τελικό σκορ σημείωσε πάλι ο Χάϊτας με εύστοχη  εκτέλεση πέναλτι  Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος 

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10' ο  Σβορώνος βρήκε ανοιχτή την άμυνα των γηπεδούχων με τον Κυπαρίσση να φεύγει από την αριστερή πλευρά και να σερβίρει έτοιμο γκολ στο Μακράκη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε αλλά ο Δημητριάδης  σε ετοιμότητα  απέκρουσε 
Στο 15' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δημηνάς τροφοδότησε με κεφαλιά πάσα τον Μακράκη ο οποίος έπιασε αριστερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας για το 1-0! 
Στο 18' ο Μακεδονικός απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος όταν ύστερα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του ΓΑΣ, ο Σπανδωνίδης βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε με το αριστερό, με τον Κούζα να επεμβαίνει σωτηρία και να παραχωρεί το κόρνερ. 
Στο 58' έπειτα από  αντεπίθεση του Σβορώνου  ο Κυπαρίσσης είχε την ευκαιρία να τελειώσει τη φάση από πλάγια θέση εντός περιοχής αλλά προτίμησε να σπάσει για τον Κατσαμάγκα ο οποίος σούταρε με το αριστερό από θέση βολής αλλά ο Δημητριάδης του έβαλε το στοπ με τα πόδια. 
Στο 65' μετά από σέντρα των γηπεδούχων από τη δεξιά πλευρά προς την καρδιά της άμυνας του Σβορώνου , η μπάλα πέρασε πάνω από τον Κωτσιόπουλο και ο Θεοδουλίδης με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Κούζα ισοφάρισε σε 1-1.
Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης άγγιξε το 2-1 καθώς έπιασε δεξί σουτ λίγα μέτρα εκτός περιοχής με τη μπάλα να περνά ξυστά από το κάθετο δοκάρι. 
Στο 70' ο Σβορώνος  έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, με τον Ναρίνογλου να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ εκτός περιοχής. 
Στο 76' ο Μακεδονικός έφτασε στην ανατροπή όταν ο Βασσάκης εντός περιοχής πάσαρε από κοντά στον Χάιτα ο οποίος κοντρόλαρε, προσποιήθηκε και πλάσαρε με το δεξί στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-1.
Στο 86' ο  Χάϊτας , σκόρερ του δεύτερου τέρματος  για τους γηπεδούχους, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Κούζα κερδίζοντας το πέναλτι. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης ο οποίος πλάσαρε στην απέναντι γωνία του γκολκίπερ του ΓΑΣ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
 
Μακεδονικός Φούφας (Νίκος Κατακαλίδης) : Δημητριάδης, Βασσάκης, Παπάς, Σεκουλίδης, Σερσέμης, Ρέλκας, Τοπάλης, Σπανδωνίδης, Θεοδουλίδης, Καλογιαννίδης, Χάιτας. 



ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης) : Κούζας, Καραγκούνης (21' Σκαμπαρδώνης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημηνάς, Ναρίνογλου, Μυστρίδης, Κυπαρίσσης (73' Δηνητρουλόπουλος), Κόλα (57' Κυρτέγος), Κατσαμάγκας, Μακράκης (73' Κραγιόπουλος). 

 
Διαιτητής Λαμπρίδης
Βοηθοί: Βλαδίκας, Παπαδόπουλος  (ΕΠΣ Πέλλας)

πληροφορίες και φωτογραφίες από το 

Γ.Α.Σ Σβορώνος

Σχόλια