ΑΕΠ Κοζάνης: Και οι ήττες φέρνουν κέρδη ...!!!

Σαφώς και έβγαλε πολύ στεναχώρια, η χθεσινή μας ήττα. Αλλά η εξυπνάδα και ο ρεαλισμός στο ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι από τις ήττες πρέπει να μαθαίνεις.

Και αυτό πρέπει να είναι το κέρδος. Η ΑΕΠ Κοζάνης, τολμώντας να δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, μπορεί να ζήσει και με τέτοιες αναποδιές.

Αρκεί οι φίλαθλοι μας, να βλέπουν ότι η προσπάθεια μέσα στο γήπεδο δεν σταματάει ποτέ, καθώς το ταλέντο δεν αμφισβητείται.

Χθες για παράδειγμα, ένα 17χρονο, πραγματικά ανερχόμενο, αστέρι -αν τηρήσει τους νόμους του ποδοσφαίρου- με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα, μας έδωσε νέο κουράγιο ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Ο Γιώργος Ντόβας, γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 2005, πέτυχε χθες το πρώτο του τέρμα -και τι τέρμα- με τα χρώματα της ΑΕΠ Κοζάνης, στην οποία έχει κερδίσει κιόλας θέση βασικού.

Προερχόμενος από τα Αεράτα Γρεβενών, με παραστάσεις από τοπικού επιπέδου ποδόσφαιρο, με τη φοβερή του διάθεση και επιμονή, κερδίζει κάθε μέρα που περνάει, την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών του.

Πολυθεσίτης, με φοβερά πνευμόνια και θράσος στο παιχνίδι του, κοιτάει…ψηλά.

Ταυτόχρονα μέρα με τη μέρα, εμπεδώνει και αυτός, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, την όλη φιλοσοφία της οικογένειας μας.

Έτσι, ήταν αυτός χθες, που μαζί με τον αρχηγό μας, δεν αμέλησε να βοηθήσει στο καθάρισμα των αποδυτηρίων όπως και τον ακούραστο φροντιστή μας κ. Παύλο να φορτώσει τα πράγματα, παρά την πίκρα της ήττας.

Γιατί ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ Κοζάνης, δεν σημαίνει μόνο παρουσία για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά συμμετοχή σε όλα που αφορούν ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο.

aepfc.gr

Σχόλια