ΑΕΠ Κοζάνης: ΟΧΙ και για την Πανδώρα ο Δήμος ...

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στην πόλη μας το παιχνίδι της ΑΕΠ Κοζάνης με το Φ.Σ Κοζάνης.

Η ομάδα μας, θέλοντας να δώσει ένα εορταστικό χρώμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα των δυο ομάδων της πόλης μας, απευθύνθηκε έγκαιρα στον ΟΑΠΝ, αιτώντας την παρουσία της ΠΑΝΔΩΡΑ.

Οι πιο παλιοί από μας, σίγουρα θυμούνται την παρουσία της αγαπημένης από όλους Μπάντας της πόλης μας, της θρυλικής ΠΑΝΔΩΡΑΣ, να παρελαύνει στο γήπεδο της Κοζάνης, πριν τους αγώνες της ομάδας μας, παιανίζοντας υπέροχους σκοπούς.

Η φιλοσοφία της ΑΕΠ Κοζάνης, όπως πολλές φορές έχει τονιστεί, δεν βλέπει το ποδόσφαιρο σαν ένα αγωνιστικό και μόνο θέμα, παρά θέλει να τονίσει την κοινωνική του προσφορά και η παρουσία μιας Μουσικής Μπάντας και δη της ΠΑΝΔΩΡΑ,Σ θα βοηθούσε και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε εποχές μάλιστα δύσκολες για όλους και κυρίως αυτές τις Γιορταστικές μέρες, θα βοηθούσε όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας, να δουν ένα παιχνίδι από άλλη σκοπιά.

Δυστυχώς, ο ΟΑΠΝ (..ναι υπεύθυνος και για την ΠΑΝΔΩΡΑ)!!!!!!!, με μια ακαταλαβίστικη απάντηση, είπε “όχι” στην πρόταση του Σωματείου μας.

Αυτό φυσικά και δεν αλλάζει την γραμμή μας και σίγουρα η ΑΕΠ Κοζάνης θα συνεχίσει την προσπάθεια της, να αναδείξει το ποδόσφαιρο μέσω τέτοιων ενεργειών, μακριά από φανατισμούς, ύβρεις και ακραίες συμπεριφορές, το μόνο που δεν χρειάζεται ο τόπος μας.

Φωτογραφία: ΟΑΠΝ Κοζάνης

aepfc.gr

Σχόλια