Τιτάν Σερβίων: Τίμησε τον Γιάννη Παρασκευά - Το ευχαριστώ του προπονητή των επιτυχιών Γιάννη Παρασκευά


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο χορός που διοργάνωσε χθες βράδυ  Σαββάτου 3/12 η ομάδα του Τιτάνα Σερβίων. 
Μια βραδιά που κύλησε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους για μια μικρή… απόδραση από την καθημερινότητα.


Τιμήθηκε ο  Γιάννης Παρασκευάς

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων, τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Ο κ. Χρήστος Ποντίκης πρώην πρόεδρος του Τιτάνα και Αντιδήμαρχος των Σερβίων τίμησε  με αναμνηστική πλακέτα τον Γιάννη Παρασκευά για την προσφορά του επί χρόνια στην ομάδα του Τιτάνα αλλά και για τη μεγάλη  περσινή επιτυχία να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την μικτή  ΕΠΣ Κοζάνης  Κ15   και την καλή πορεία της Κ17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.


Το ευχαριστώ του Γιάννη Παρασκευά 

Ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Παρασκευάς με εμφανή συγκίνηση ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους  της ομάδας για τη μεγάλη τιμή που του έκαναν !

Τι δήλωσε αναλυτικά
"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το σύλλογο του Τιτάνα για την τιμή που μου έκαναν. 
Το να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδας με την Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης  ήταν μια μεγάλη επιτυχία,  η οποία ανήκει εξ' ολοκλήρου στους 32 ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ  Κοζάνης. 
 Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα που με βραβεύει ο κ. Ποντίκης ( da kristo), ο ίδιος άνθρωπος που πριν 7 χρόνια μου εμπιστεύτηκε την τύχη της ομάδας του Τιτάνα Σερβίων. Εύχομαι στην ομάδα  καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και  πολλές επιτυχίες.
 Καλές γιορτές σε όλους"

Σχόλια