Επιστροφή στις νίκες μετά από ματσάρα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!


Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, ο οποίος επιβλήθηκε του Εθνικού Κοζάνης με 70-66 στην παράταση. Η ομάδα μας μπήκε (ξανά) μουδιασμένη στο πρώτο δεκάλεπτο και έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να πάρει διψήφια διαφορά, την οποία διατηρούσε σταθερά στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι παίκτες του κόουτς Δουβλετή με πιεστική άμυνα και πιο σωστές και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση ισοφάρισαν σε 41-41, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Έκτοτε, η συνέχεια ήταν συναρπαστική με τα καλάθια να μπαίνουν εναλλάξ και τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ, με το φινάλε να οδηγεί τις ομάδες στην παράταση, προκειμένου να βγει ο νικητής. Στο έξτρα πεντάλεπτο, η ομάδα μας ήταν πιο συγκεντρωμένη και πιο εύστοχη, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και φτάνοντας στην πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Πλέον, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με την ομάδα μας στην 6η θέση με ισοβαθμίες και πλέον ο δεύτερος γύρος αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός και σημαντικός. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 8/1 στην έδρα μας με τον Άθλο Αλεξάνδρειας. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας συγχαίρει τον Εθνικό Κοζάνης για την προσπάθεια και εύχεται καλές γιορτές με υγεία!


ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Εθνικός Κοζάνης 70-66 παρ.

Διαιτητές: Κατωτικίδης, Λυγούρας

Δεκάλεπτα: 10-19, 25-34, 41-41,  55-55 κ.δ., 70-66 παρ.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Δουβλετής): Ζόγκου, Δήμου 3 (1), Φούφας 2, Ρέπας 8 (1), Σακαλίδης, Τσολάκης 18 (2), Παγανάς 10, Πανίδης 12, Ναϊπλής 2, Μαλιούρας 15 (1), Πιπερόπουλος

Εθνικός Κοζάνης (Καλομενίδης): Μπίγγας, Ματούλας 9, Παπίστας, Σούπουρας, Μακρίδης, Γιαμμούζης 13 (3), Παπαδόπουλος 21 (2), Τοπάλι 15 (1), Κυρούδης, Γκουτζομήτρος, Καπενής 8


Το Σάββατο οι παίδες της ομάδας μας έδωσαν τον δικό τους αγώνα κόντρα στον Αίαντα Αμύνταιου και απέσπασαν το χειροκρότημα και τα εύσημα για την προσπάθεια παρά την ήττα με 56-79. 

Λίγο αργότερα, οι κορασίδες της ομάδας υποδέχθηκαν τον Λασσάνη Κοζάνης, τον οποίο κέρδισαν με 57-19. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, καθώς αυτή όπως και η αποκόμιση εμπειριών είναι πολύ πιο σημαντικές από το τελικό σκορ! 

ΔΤ 

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 

Σχόλια