ΦΣ Εορδαϊκός: Σήμερα για ακόμη μια φορά βιώσαμε το αίσθημα της αδικίας, της απογοήτευσης και της εξαντλημένης υπομονής

 

Ο ΦΣ Εορδαϊκός εκφράζει δημόσια την δυσαρέσκεια του σχετικά με την απόφαση της βοηθού γραμμής κα. Πανυτσίδου στο σημερινό αγώνα μεταξύ της ΑΕ Περδίκκα- Εορδαϊκός.

<<Σήμερα για ακόμη μια φορά βιώσαμε το αίσθημα της αδικίας, της απογοήτευσης και της  εξαντλημένης υπομονής. 

Η φάση του αγώνα στο 81' λεπτό έπειτα από σουτ του Καβαλάρη που σκοράρει πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας μετατράπηκε από την κ. Πανυτσίδου σε οφσάιντ ( ; ) χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση, χωρίς να υπάρχει κάποιος παίκτης της ομάδας μας εκτεθειμένος ή να επηρεάζει την φάση το οποίο και ξεπερνάει ως απόφαση τα όρια της υπομονής μας.

Ένα πεντακάθαρο τέρμα σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο του αγώνα το οποίο έκρινε εν πολλοίς και την πορεία μας στο πρωτάθλημα ακυρώθηκε με μια απόφαση που μας προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς.

Σε αντίστοιχο, χθεσινό παιχνίδι της κατηγορίας μας,  η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε τέρμα στο οποίο ο επιτιθέμενος ήταν εκτεθειμένος αρκετά μέτρα από τον αμυντικό αλλά παρόλα  αυτά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο Εορδαϊκός ζητά ίση αντιμετώπιση από τους διαιτητές και σφυρίγματα 50-50 για εμάς και τις διεκδικήτριες ομάδες της κατηγορίας.

Δεν ζητάμε να χαριστεί τίποτα, δεν επιδιώκουμε την εύνοια, μόνο την δίκαιη μεταχείριση και απαιτούμε σε όλα τα παιχνίδια μας διαπιστευμένους διαιτητές όπως επίσης και στις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. 

Άλλωστε τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο.

Ο Εορδαϊκος παρατηρεί τα πάντα και έχει γνώσει για τα πάντα.

Η περίοδος χάριτος και εθελοτυφλίας τελείωσε.>>

Παρακάτω φωτογραφία του αγώνα Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΟ Κρόκου, με οφθαλμοφανές γκολ οφσάιντ που μέτρησε κανονικά.


Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Σχόλια