Αποτυχημένη απόπειρα οκτώ μελών και του Φιλιππούση να σαμποτάρουν τη συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟΣχίσμα στην ΕΠΟ! Ο εκτελεστικός διευθυντής, Ι. Φιλιππούσης, και οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, που φέρονται να πρόσκεινται στην ΑΕΚ, απείχαν από τη σημερινή συνεδρίασή της με σκοπό, όπως εκτιμάται, να την οδηγήσουν σε ματαίωση λόγω έλλειψης απαρτίας και να στείλουν ηχηρό μήνυμα στον πρόεδρο, Π. Μπαλτάκο, ότι δεν μπορεί, χωρίς αυτούς να διοικήσει την ομοσπονδία.

Το σχέδιό τους, ωστόσο, ναυάγησε, επειδή το παρών έδωσε – παρότι δεν το συνηθίσει και αυτό έχει τη δική του σημειολογία – ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού, Ευ. Μαρινάκης αλλά και ο αντίπρόεδρος του Ολυμπιακού, Π. Αγραφιώτης, που σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων έξι μελών, που φέρονται να πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, και του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ, διαμόρφωσαν την απαιτούμενη απαρτία με εννέα παρόντες έναντι οκτώ απόντων.

Ο Φιλιππούσης δεν είναι μέλος της ΕΕ/ΕΠΟ. Αμοίβεται πλουσιοπάροχα από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να παρέχει τις συμβουλές του, κάτι που δεν έπραξε σε μια ακόμα συνεδρίαση και αυτό πρέπει ενδεχομένως να εκτιμηθεί ως άρνηση καθήκοντος και προσφοράς υπηρεσιών, εφόσον δεν ήταν σε γνώση του προέδρου και δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη του.

Οι απόντες από τη σημερινή συνεδρίαση ήταν οι εξής:

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Αναπληρωτής Πρόεδρος, ΕΠΣ Αθηνών
2. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ- Ταμίας, ΕΠΣ Δυτικής Αττικης
3. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αθηνών
4. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Δωδεκανήσου
6. ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ- μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αχαΐας
7. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- Πρόεδρος SL2
8. ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- μέλος ΕΕ, προερχόμενος από SL1, μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

Πλέον η κατάσταση στην ΕΠΟ καθίσταται απρόβλεπτη…

πηγή: soccerplus.gr/Σχόλια