Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου;



Δεν αποκλείεται εντός του προσεχούς 15νθημέρου να υπάρξουν κι άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου.Είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας ακόμη βασικός ποδοσφαιριστής.

Αν και όπως είχε τονίσει πρόσφατα με δηλώσεις του ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο Ολυμπιακός θα φροντίσει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Είμαστε στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του Ολυμπιακού. Γίνονται ενέργειες, υπάρχουν κάποια πράγματα στην άκρη του μυαλού μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, δεν ήταν ξεκάθαρος για το πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν και πότε, αν κι αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει παραμονή του αγώνα με την Ελασσόνα. Πριν δηλαδή ο Ολυμπιακός γνωρίσει την ήττα με 1-0 στον Αλμυρό, που τον έφερε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την ΑΕΠ Κοζάνης, έχοντας και οι δύο ομάδες από έξι βαθμούς.

Πέρα από τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα και τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα, στον Ολυμπιακό οφείλουν να βρουν και τον αντικαταστάτη του Ψιάνου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποδυναμώνονται στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πηγή: goalpost

Σχόλια