Γ' Εθνική: ΑΕΠ Κοζάνης - Δωτιέας Αγιάς 0-0 | φωτο - βίντεο


Άδικο το ισόπαλο 0-0 για την ΑΕΠ Κοζάνης που σύμφωνα με τη συνολική της εικόνα δικαιούταν  τη νίκη  και τους τρεις βαθμούς. 
Μέτριο το πρώτο μέρος , ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος η ΑΕΠ  που αν και με 10 παίκτες για 20 περίπου λεπτά έβγαλε ψυχή αλλά δεν είχε τύχη.


Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φύγουν ακόμη και με το τρίποντο αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος  ο Καλιαμπάκας  έπεσε σωστά  και είπε όχι στους φιλόδοξους Λαρισαίους.

Τεράστια ευκαιρία για να πάρει τους τρεις βαθμούς έχασε στις  καθυστερήσεις  η ΑΕΠ   με τον Κουλούσια  που πλάσαρε σωστά αλλά η μπάλα  βασανιστικά πέρασε λίγο έξω.


Ο κ. Βιέρα προπονητής της ΑΕΠ   λόγω τιμωρίας του στο  προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι μέσα στην Έδεσσα βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚ.  

Τις εντολές   του στους ποδοσφαιριστές μετέφεραν ο βοηθός του  Βάιος Ψαλίδας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Σταμπολίδης.



Το φιλμ του αγώνα 
Στο 16' σουτ Κουλούσια, άουτ. 
Στο 25' συρτό σουτ Παπαζήση μπλοκάρει Μπεκτέσι. 
Στο 30' ο Παπαζήσης ελίσσεται έξω από την περιοχή, συρτό σουτ λίγο έξω.
Στο 56' δυνατό συρτό σουτ Σάλα, άουτ. 
Στο 61' Λιάκος εκτελεί φάουλ μέσα στην περιοχή, έρχεται  πίσω από την άμυνα ο Κιρκιλιανίδης  θα σουτάρει όμως άουτ.


Στο 73' ο Πατίλας στην προσπάθεια του να διώξει με ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή θα βρει τον επιθετικό του Δωτιέα Αγιάς, Λάμπρο Λαβαντσιώτη,  στο κεφάλι κι ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα του πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα - κόκκινη στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΠ.
Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Γιαννακόπουλος, αλλά ο Καλιαμπάκας θα πέσει σωστά και θα αποσοβήσει το γκολ για την ομάδα του.
Στο 82' σέντρα Λάντζιου  μέσα στην περιοχή, κεφαλιά από κοντά του Κουλούσια η μπάλα έξω. 
Στο 93' νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΠ με τον Κουλούσια που θα βγει απέναντι από τον τερματοφύλακα του Δωτιέα θα τον πλασάρει από πάνω αλλά η μπάλα θα περάσει βασανιστικά έξω , αφού βρει πρώτα στο έδαφος.


ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα):  Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδη, Λιάκος, Miyenga, Κουλούσιας, Πατίλας, Σάλλα Ρ. 90' Σάλλα Μ.), Λάντζιος (90' Καραγιαννίδης), Παπαζήσης (76' Μιχαηλίδης), Παπαναστασίου (76' Αδαμόπουλος), Βασίλτσης (89' Τζημολάκας). 



Δωτιέας Αγιάς ( ): Μπεκτεσι, Τσακάλι, Ντελής Δ., Ντακούλας, Βλησαρούλης (55' Ντάλας), Λαβαντσιώτης, Αναδολου, Δρόσος (81' Σταθ'ακος), Χατζής (64' Χατζής Κ.), Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος. 
 

Διαιτητής: Ρηγόπουλος
Βοηθοί
: Ζουρνατζίδης, Μουρατίδης (Ημαθίας)

δηλώσεις Maximilliano Viera 




Σχόλια