Γ' Εθνική: ΑΕΠ Κοζάνης - ΠΟ Ελασσόνα 0-1 | φωτο

 


Μετά την  σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικης , η ΑΕΠ δεν  κατάφερε  να πάρει κάτι απο το παιχνίδι με την Ελασσόνα  γνωρίζοντας  την ήττα με σκορ 0-1 μέσα στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Το αποτέλεσμα βάση γενικής εικόνας του παιχνιδιού αδικεί την ΑΕΠ που θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχε δοκάρι με τον Δάλη στο πρώτο μέρος και διαμαρτύρεται  για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Η Ελασσόνα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ   στις αρχές του Β μέρους με τον Περγκιόνι  που έγραψε με κοντινή κεφαλιά το 0-1.

 Ενα σκορ που το κράτησε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο για τη συνέχεια τρίποντο .

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 12' δυνατό σουτ Δάλη έξω από την περιοχή η μπάλα θα βρει  το κάθετο δοκάρι .

Στο 16' κόρνερ με τον Παπαζήση στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά γέμισμα στην καρδιά της άμυνας από τον Κερκιλιανίδη , σύγχυση με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 18' σέντρα του Νταμπόση , κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή του Κωστούλα , μπλοκάρει ο Καλιαμπάκας .

Στο 23' ο Καραγκούνης κάθετη μπαλιά τετ α τετ  στον Κουκούλη   που θα πλασάρει , αλλά ο Καλιαμπάκας θα βγει έγκαιρα και θα πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση .

Στο 25' σουτ Καραγκούνη λίγο έξω .

Στο 45' δυνατό σουτ του Ρίντι Σάλα η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .

Στο 55' φάουλ από πλάγια του Κοντοθανάση  στο δεύτερο δοκάρι , ο Γκαμπέτας από κοντά θα σουτάρει , ο Καλιαμπάκας θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Περγκιόνι με κοντινή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 57' ατομική προσπάθεια του Κουλούσια από πλάγια  , θα προσπαθήσει να αποφύγει και τον τερματοφύλακα αλλά θα πέσει σωστά ο Γούπος και θα πάρει τη μπουκιά από το στόμα του Κουλούσια.

Στο 74' σέντρα Ποσινακίδη κεφαλιά Ρίντι Σάλα λίγο έξω.


ΑΕΠ Κοζάνης
(Μαξιμιλιάνος Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Miyenga, Μιχαηλίδης, Κουλούσιας, Σάλλα Ρ., Παπαζήσης, Δάλλης (62' Λάντζιος), Παπαναστασίου (62' Ποσινακίδης), Βασίλτσης. 


ΠΟ Ελασσόνα
(Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταπώσης, Λαγός, Περγκιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (87' Ντούλα) , Κουκούλης, Κωστούλας, Καραγκούνης (67' Τσάτσος), Ιγγλέζος (62' Καραμούλας), Κακάμης. 


Διαιτητής
: Γιαννάκος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μπόλης (Γρεβενών), Κουντουράς (Μακεδονίας)


Σχόλια