Με εκτελεστή τον Βασίλτση, νίκη για την ΑΕΠ Κοζάνης με 1-0!

 


Η μεγάλη αντεπίθεση ξεκίνησε για την ΑΕΠ Κοζάνης. Η ομάδα της Κοζάνης, με ένα μεστό παιχνίδι και με σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο, από τον νέο της μαέστρο, τον Μαξιμιλιάνο Βιέρα, πήρε μια μεγάλη νίκη.

Κόντρα στην καλύτερη, μέχρι τώρα, ομαδα που έχει αντιμετωπίσει, τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου , η AΕΠ Κοζάνης εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο.

Με έναν προπονητή στον πάγκο με τεράστια εμπειρία, με τον Καμερουνέζο άσσο της, Μιγιενγκα, στην άμυνα της και με ένα φοβερά πειθαρχημένο 90λεπτο, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη.

Το χρυσό τερμα, πέτυχε ο Γιώργος Βασίλτσης, στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα υπέροχο πλασέ. Είχαν προηγηθεί τα δυο γκολ που είχε σημειώσει στον τελευταί0 αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Πιερικό.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, επανήλθε έτσι στις επιτυχίες, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα, μετά από μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη φορά με το μέρος της και την τύχη σε δύο-τρεις φάσεις, όπου ο τερματοφύλακας της, ο Χρήστος  Καλιαμπάκας, αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν.

Η σφραγίδα του νέου μας προπονητή Μαξιμιλιάνο Βιέρα, ήταν αισθητή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα μας μόλις λίγες μέρες.

Οι λίγοι αλλά πιστοί μας οπαδοί, χειροκρότησαν με πάθος τους παίκτες μας, που έδωσαν σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό.

πηγή: aepfc.gr

Σχόλια