Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων 1-2 φωτο - βίντεο

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Τιτάν Σερβίων μέσα στη Νέα Νικόπολη κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης. Έγινε ένα σχετικά καλό ποιοτικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.


Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο χόρτο,  κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα αλλά δεν φαινόταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην εστία του Ζηνόβιου.

Ο Τιτάν στο 44' κέρδισε πέναλτι  κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Μακεδονικού στον διαιτητή Κουτσώνα για την αυστηρή υπόδειξή του. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυροδήμος για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός έδειξε άλλο πρόσωπο.

Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πίεσε τον Τιτάν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες,  με κυριότερες τα τετ  α τετ του Τζέλου και του Κατσαρού  είχε δύο δοκάρια με τον Τσικόπουλο και τον Κατσαρό και ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Σακαλή ύστερα από ωραία μπαλιά του Χατζηζήση.

Κι ενώ ο Μακεδονικός πίεζε για ένα δεύτερο γκολ οι φιλοξενούμενοι σε μια ταχύτατη αντεπίθεση κι ένα δύο του Παπαδόπουλου και του Μέτκο, ο δεύτερος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός φωνάζει για τρία πέναλτι που δεν του δόθηκαν σε δύο  ανατροπές  του Κατσαρού  και του Σακαλή και  χέρι του Μέτκο. Διαμαρτυρίες υπήρξαν και από πλευράς Τιτάν για ένα ακόμη πέναλτι υπέρ τους.

Διπλή ευκαιρία για γκολ  είχαν  οι φιλοξενούμενοι με Μαυροδήμο και Νέστορα.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Ζηνόβιος,  Τάτσινας, Μουρατίδης (54' Χατζηζήσης), Πολυχρονιάδης, Αργυρόπουλος, Σακαλής, Τζέλος, Κατσαρός, Μαλούτας, Δούμας, Τσικόπουλος.

Τιτάν Σερβίων (Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μέτκο, Σαλτσίδης, Κακαφίκας, Δαλαγιώργος, Νέστορας, Αθ., Πελέκας (46' Τακίδης), Παπαδόπουλος, Χολεβας (55' Μοσχόπουλος), Μαυροδήμος, Νέστορας. Ευθ. (76' Λαζαριώτης).

Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Ζαφείρης, Σίας Α. 




Σχόλια