Γ' Εθνική: Εδεσσαϊκός - ΑΕΠ Κοζάνης 1-2

Γιάννης Λάντζιος 

Μεγάλη νίκη1-2  με ανατροπή της ΑΕΠ Κοζάνης  κόντρα στον Εδεσσαϊκο εκτός έδρας

 Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Εδεσσαϊκό  και η ομάδα των καταρρακτών βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας,

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με φουριόζους τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Κυζιρίδη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και όχι απλά να ισοφαρίζουν στο 18’ με τον Λάντζιο, αλλά να παίρνουν και προβάδισμα στο σκορ στο 32’ με τον ίδιο παίκτη που στο ντεμπούτο του ως βασικός, (νέα μεταγραφή από Μακεδονικό Κοζάνης) οδήγησε σε νίκη την ομάδα των Ποντίων.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας πέρασαν μπροστά στην επανάληψη, πίεσαν αλλά ο τρόπος που προσπάθησαν να απαντήσουν ήταν ανορθόδοξος και παρότι υπήρχαν 2-3 καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, αυτό δεν ήρθε ποτέ μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, Μαγγίζης,  Μωυσίδης, Πρέτσι, Μαντώς, (46’ Ξανθόπουλος), Κεσίδης, Σούκιας, (65’ Ιωάννου), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Σαμαράς, (65’ Χαντζάρας).

ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, (85’ Σάλλα Μ.), Μιγιένγκα, Κουλούσιας, Σάλλα Ρ., Πατίλας, (63’ Μιχαηλίδης), Λάντζιος, (88’ Αδαμόπουλος), Βασίλτσης, Δάλλης, Παπαναστασίου.



Διαιτητής: Τικόζογλου
Βοηθοί: Αγγελόπουλος, Κουντουράς (Μακεδονίας)


Σχόλια