Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑ.Ο. Κοίλων – Μακεδονικός Κοζάνης 3-0 | φωτο - βίντεο


Σπουδαία νίκη με 3-0 και με καλή εμφάνιση σ’ ένα βαρύ γήπεδο πέτυχε ο ΠΑ.Ο. Κοίλων κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης που δε γεύτηκε ακόμη μέσα στο 2023 τη χαρά της νίκης (τρεις σερί ήττες).

Οι γηπεδούχοι είχαν στα πρώτα 25 λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 26' προηγήθηκαν μάλιστα 1-0 με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή του Γιαμουρίδη. Από εκείνο το χρονικό σημείο ο Μακεδονικός ισορρόπησε πήρε μέτρα στο γήπεδο και έως το 62' που δέχθηκε το 2-0 από τον Σαμαρά ήταν αυτός που απειλούσε.
 
Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν μάλιστα από το 62' να αγωνιστούν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαλούτα με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα σε παίκτη έξω από την περιοχή.
 
Ο κ. Κεχαγιάς έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑ.Ο. Κοίλων ήταν σε προφανή θέση για γκολ όταν δέχτηκε το μαρκάρισμα.
 
Το τελικό 3-0 έγραψε ο Αθανασιάδης με "στριφτή" κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαμαρά.
 
Το φιλμ του αγώνα
Στο 26' ο Νικολαΐδης θα μπει στην περιοχή θα δώσει στον Γιαμουρίδη που με συρτό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 38' Τζέλος στο Δούμα, παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή στον Σακαλή που θα σουτάρει, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο Κατσαρός, γυριστή κεφαλιά Χατζηζήση, ο Γκιώργκης θα πεταχτεί και θα πραγματοποιήσει μια δύσκολη επέμβαση.
Στο 42' σουτ Αθανασιάδη λίγο έξω.
Στο 44' σουτ Σακαλή μπλοκάρει ο Γκιώργκης.
Στο 49' σουτ Νικολαΐδη, μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 63' κι ενώ ο Μακεδονικός πιέζει για την ισοφάριση, μακρινή μπαλιά από την άμυνα στον Αθανασιάδη, που λίγο έξω από την περιοχή θα ανατραπεί από τον Μαλούτα που θα δεχθεί την κόκκινη κάρτα.
Το φάουλ θα το εκτελέσει ο Αθανασιάδης , η μπάλα θα βρει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαμαράς με κεφαλιά θα γράψει το 2-0.
Στο 71' σέντρα Σαμαρά μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο Αθανασιάδης θα γράψει το τελικό 3-0.
Στο 73' ο Ζιώγας θα εκτελέσει φάουλ και θα αναγκάσει το Ζηνόβιο να πέσει σωστά στη γωνία του και να αποκρούσει.



 
ΠΑ.Ο. Κοίλων (Ματζώλας): Γκιώργκης, Μακρίδης, Κικίδης, Ζιώγας, Σαββίδης, Κυπίρτογλου, Παπαδόπουλος (75' Οικονόμου), Σαμαράς (83' Λαζαριώτης), Αθανασιάδης (75' Καλημέρης), Νικολαΐδης (Μηλιδώνης), Γιαμουρίδης, (68'Ντόλιας).

 
Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) : Ζηνόβιος, Τάτσινας, Πολυχρονιάδης (74' Μουρατίδης), Αργυρόπουλος (74' Χατζησήσης) , Σακαλής (86' Πιλικίδης), Τζέλος, Κατσαρός, Μαλούτας, Τσικόπουλος(68' Μήλιος), Χατζηζήσης Δ (86' Χαριτωνίδης), Δούμας.
 

Διαιτητής: Κεχαγιάς
Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Σίας Κ.




Σχόλια