ΑΕΠ Κοζάνης: Επιτέλους... Με το θηριώδη Φρεντ Μιγιενγκά την Κυριακή...

 


Εκδόθηκε επιτέλους το δελτίο του Καμερουνέζου μας άσσου, Φρέντερικ Μιγιενγκά και τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας για τον αγώνα της Κυριακής.

Μετ από…”μαχες” με την απίστευτη Ελληνική γραφειοκρατία, ο πανύψηλος αμυντικός της ΑΕΠ Κοζάνης, μπορεί επιτέλους να αγωνιστεί, κάτι που θα δώσει νέα ανάσα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας  μας.

Ο ΦΡΕΝΤ, βρίσκεται στην Κοζάνη εδώ και μήνες, αλλά δεν επιτρεπόταν να αγωνιστεί, όμως εχει πλήρως προσαρμοστεί και χαιρόμαστε ιδιαίτερα, καθώς είναι ένας ιδιαίτερα πολύτιμος παίκτης για την ΑΕΠ Κοζάνης, με θητεία στο Γαλλικό πρωτάθλημα και απίστευτα σωματικά προσόντα.

Παράλληλα, με το δελτίο του ΦΡΕΝΤ, η ΑΕΠ Κοζάνης, έκανε και άλλες κινήσεις και σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση.

Με το νέο μας, τεράστιας εμπειρία προπονητή, τον Μαξιμιλιάνο Βιέρα και τις νέες προσθήκες, αναμένεται σύντομα η ΑΕΠ Κοζάνης να εμφανίσει και πάλι το καλό της πρόσωπο και να ξανακάνει περήφανους τους λίγους αλλά πιστούς της φίλους.

aepfc.gr

Σχόλια