ΑΕΠ Κοζάνης: "Προετοιμασία μετ'εμποδίων"


Για την μετ' εμποδίων προετοιμασία της μίλησε στην σχετική ανακοίνωση της η ΑΕΠ Κοζάνης.

Η κακοκαιρία με πολλές βροχοπτώσεις συνεχίζεται στη Δυτ. Μακεδονία.
Το γήπεδο στην Ξηρολίμνη, η βάση της ΑΕΠ Κοζάνης, έχει μεταμορφωθεί σε…λίμνη, με αποτέλεσμα να αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις.

Η Αιανή, πάντα φιλικά προσκείμενη στο Σωματείο μας, άνοιξε τις πόρτες της και μας παραχώρησε το γήπεδο της όπου γίνονται προς το παρόν οι προπονήσεις μας, με όλα…τα προβλήματα που κουβαλάει μια τέτοια μετακίνηση.

Η νίκη της Κυριακής στην Εδεσσα, έφερε και πάλι την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μας, ενώ οι προσθήκες που έγιναν και γίνονται, θα δώσουν πια μια άλλη δυναμική στην ΑΕΠ Κοζάνης για τη συνέχεια του δύσκολου έργου της.

Συζητείται ακόμα στην ομάδα μας, η κακή φιλοξενία που αντιμετώπισε στην Έδεσσα, με επεισόδια που δημιούργησαν ουσιαστικά 2-3 άτομα, εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι πολύ κρίμα, να αμαυρώνουν την ιστορία μιας ομάδας όπως ο Εδεσσαϊκός, με τη γνωστή του για χρόνια παρουσία στην Α’ Εθνική, μερικοί όψιμοι -ποδοσφαιριστές;;;- που μάλιστα ο ένας τους ήταν και αρχηγός!!!!!!!!

Κατανοούμε την πίκρα που αφήνει μια ήττα, αλλά αυτές οι συμπεριφορές ξαναγυρίζουν το ποδόσφαιρο σε εποχές του…’60 και η ΑΕΠ Κοζάνης, ένα μικρό Σωματείο μάχεται να τις καταπολεμήσει.

Η ομάδα μας, δίνει μαθήματα συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια, αδιάφορο από το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα μας και περιμένουμε από τους υπεύθυνους του Εδεσσαϊκού να προβληματιστούν, για όλα όσα ακολούθησαν το τέλος του αγώνα μας.

aepfc.gr

Σχόλια