ΑΕΠ Κοζάνης: "Πιστέψτε στον εαυτό σας" … νικηφόρο ντεμπούτο για Βιέρα

 


Με αυτά τα λόγια, όλες τις τελευταίες μέρες ο νέος τεχνικός της ΑΕΠ Κοζάνης, προσπάθησε να περάσει το πνεύμα νικητή στα ταλαντούχα νέα μας παιδιά.

Μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, το κλίμα στην ομάδα μας κάθε άλλο παρά καλό ήταν.

Ο Μαξιμιλιάνο Βιέρα, με τα τέλεια Ελληνικά του και τις τεράστιες προπονητικές του εμπειρίες, έδωσε μέσα σε λίγες μέρες την αυτοπεποίθηση στους παίκτες της ΑΕΠ Κοζάνης, προσπαθώντας να περάσει τον….Ουρουγουανικό τρόπο.

Ότι μπαίνεις μέσα στο γήπεδο…με το μαχαίρι στο στόμα και παλεύεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Με συνεχείς διορθώσεις στις προπονήσεις, με νέες ιδέες και τακτική στο παιχνίδι του, παρά τα μεγάλα προβλήματα, κατέβασε ένα σύνολο που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.

Με τον Μιγιενγκα να δίνει τον πρώτο του αγώνα μετά από πολλούς μήνες απουσίας από τα γήπεδα, με δυο νέες μεταγραφές στον πάγκο, παιδιών που δεν είχαν ξαναπαίξει στη Γ’ Εθνική, αλλά κυρίως με το ηθικό πεσμένο λόγω των άτυχων αποτελεσμάτων, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το ντεμπούτο του.

Να σημειωθεί δε ότι πολλά παιδιά, αλλά πρωτίστως ο Ριντι, ταλαιπωρούνταν όλη τη βδομάδα με πυρετό και δεν ήταν καν σίγουρο ότι θα ξεκινήσει.

Αλλάζοντας τακτική και παίζοντας με 3 στην άμυνα, βρίσκοντας νέα θεση στον Δαλλη, αλλά κυρίως καθοδηγώντας με πολύ ηρεμία από τον πάγκο, κατάφερε να περάσει την υπομονή στο παιχνίδι της ομάδας μας, να παρουσιάσει πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία και στο τέλος να πανηγυρίσει η ΑΕΠ  Κοζάνης μια νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν.

Το κλίμα γενικά στην ομάδα άλλαξε με τον ερχομό του Βιέρα και τώρα, με κάποιες ενισχύσεις που θα ακολουθήσουν, οι φίλαθλοι μας να περιμένουν καλύτερες μέρες.


aepfc.gr

Σχόλια