Έκοψε την πίτα του ο Εορδαϊκός

Μέσα σε  οικογενειακό κλίμα , η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστής της ομάδας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Δευτέρας (30/01) στο «Rooms square».

Η βασιλόπιτα περιείχε δυο φλουριά και οι τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Ταγγίδης και Γκαμπριέλο Ντερβίσι κερδίζοντας μάλιστα και χρηματικό έπαθλο από την διοίκηση του συλλόγου.

• Στην δεύτερη βασιλόπιτα της διοίκησης και υπαλλήλων ο τυχερός ήταν ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Ζήνων Παπαδόπουλος.

• Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανάσιος Κρυτσάνης απηύθυνε λόγο προς τους παρευρισκόμενους και τους  ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας και την βεβαιότητα του για τον στόχο της ομάδας, την άνοδο στην Γ΄ εθνική. 

Παράλληλα τόνισε πως η διοίκηση του συλλόγου θα συνεχίσει να παραμείνει τυπική προς στους παίκτες για να συνεχίσουν να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτούνται για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.  

• Ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο  «Ρωξάνη» που προσέφερε την γευστική και φρεσκότατη βασιλόπιτα.

Γραφείο τύπου

" ΦΣ Εορδαϊκός"









Σχόλια