Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης


Με πρωινές προπονήσεις, Παρασκευή και το Σάββατο, συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, για τον Κυριακάτικο της αγώνα κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Ο Μαξιμιλιάνο Βιέρα, συνεχίζει την “ακτινογράφιση” των παικτών μας, προσπαθεί να διορθώνει αδυναμίες και να προσθέτει γνώσεις στα νεαρά μας παιδιά.

Η παρουσία του Καμερουνέζου μας άσσου,του Φρεντ Μιγιενγκα, έχει δώσει νέα πνοή στην αμυντική γραμμή, ενώ η ενίσχυση συνεχίζεται.

Άλλοι δύο νεαροί ταλαντούχοι, από τις τοπικές… “Δεξαμενές” ποδοσφαιριστών, Μακεδονικού και ΠΑΟ Κοίλα, Σωματεία με τα οποία η ομάδα μας διατηρεί άριστες σχέσεις, θα πάρουν τις μοναδικές τους ευκαιρίες να αγωνιστούν στη Γ Εθνικη. Ποσινακίδης και Λάντζιος, τέθηκαν ήδη στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Παραλληλα, αγωνία επικρατεί και για την επιστροφή με…βίζα πια, του Γκανέζου μας άσσου, Αμινου. Ο άσσος, που έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτυ, βρίσκεται στη χώρα του αναμένοντας την έκδοση της βίζας που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί σύντομα στην ομάδα μας.

Θα υπάρξουν οπωσδήποτε και..εκκαθαρίσεις, αφού η φιλοσοφία της ΑΕΠ Κοζάνης παραμένει η ίδια. Ευκαιρίες σε νεαρά ταλαντούχα παιδιά, με την προϋπόθεση ότι θα αντιληφθούν που βρίσκονται. Όσοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν, ανεξάρτητα ικανοτήτων, αυτό αποβάλλονται από το υγιές περιβάλλον του Σωματείου μας.

Σχόλια