ΑΕΠ Κοζάνης: " ... αυτό κι αν ήταν ονειρεμένο ντεμπούτο ...!!!"


 Ούτε στα όνειρα του δεν θα μπορούσε να το φανταστεί…
Ο Γιάννης Λάντζιος, ήταν ήδη νευρικός φορώντας τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης και ξεκινώντας σαν βασικός τον αγώνα στο δύσκολο γήπεδο του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα μας, ερχόταν από ήττα και μόνο εύκολο δεν αναμένονταν το ματς στην Έδεσσα.

Και ύστερα…ξεκίνησε το όνειρο. Ψυχρολουσία στο πέμπτο λεπτό και 0-1 για τον Εδεσσαϊκό, κόρνερ στο 18′ για την ΑΕΠ Κοζάνης και…1-1 με το πρώτο του γκολ για τη νέα του ομάδα.

Το ονειρο όμως…κορυφώνεται, καθώς δεκαπέντε λεπτά αργότερα, με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 -30 μέτρα, άπιαστο, στο γάμα του τερματοφύλακα, δίνει το προβάδισμα με 1-2 για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Καθώς μάλιστα αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, η χαρά του 21χρονου φυσικά και δεν περιγράφεται.

Ένα τέτοιο ντεμπούτο, σπάνια μπορεί να ζήσει ποδοσφαιριστής, ακόμα και κάποιος από τα λεγόμενα “μεγάλα ονόματα”.

Πρώτη φορά στην ενδεκάδα, εκτός έδρας αγώνας, στη θέση αμυντικού και να σημειώσεις και 2 τέρματα…

Τυχεροί και οι γονείς του Γιάννη, που βρίσκονται στην πόλη μας ως επισκέπτες και μοιράστηκαν έτσι τη χαρά με το γιο τους.

Ο Λάντζιος, φοιτητής στην Κοζάνη (Διοικητικών Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας, μεταγράφηκε στην ΑΕΠ Κοζάνης, μόλις πριν μερικές μέρες, από το φιλικό μας Σωματείο του Μακεδονικού, που ποτέ δεν στέκεται εμπόδιο στους ταλαντούχους του παίκτες, καθώς…”γυάλισε” στα μάτια των ανθρώπων μας.

Ο νεαρός, με μητέρα Αγγλίδα, ανδρώθηκε στην Κω, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με συμμετοχές στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Α.Ο. Πυλίου και πήρε συμμετοχές και στη Γ’ Εθνική.

Με καλή σωματοδομή (1,80), καλή τεχνική, διαθέτει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα, καθώς βρέθηκε και στο σωματείο της ΑΕΠ Κοζάνης, που ξέρει να σπρώχνει σε διακρίσεις και επιτυχίες τα παιδιά της.

aepfc.gr


Σχόλια