Γ’ Εθνική: Επιθετικό από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου πήρε ο Πιερικός

 
Μετά τον Βασίλη Κατσάρα, ο Πιερικός απέκτησε επιθετικό από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Η αναφορά γίνεται στον 21χρονο Κώστα Τσενικλή, που επιστρέφει στους «μελανόλευκους», ενώ πέρασε και από τους Πόντιους Κατερίνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Πιερίας:
“Μετά τις τελευταίες προσθήκες που ανακοινώθηκαν απο την ομάδα μας, καλωσορίζουμε με χαρά και τον Κωστή Τσενικλή που επιστρέφει στο γνώριμο περιβάλλον της μεγάλης μας οικογένειας.

Ο Κωστής είναι επιθετικός γεννημένος το 2001 και θα ενισχύσει άμεσα μαζί με τον Βασίλη Κατσάρα την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Μάλιστα ο Λεωνίδας Μπίλης συμπεριέλαβε τόσο τους δυο πιο έμπειρους όσο και τους δυο ακόμη νεότερους ηλικιακά και πολύ ταλαντούχους (Λάμπρου-Αδαμόπουλο) στην αποστολή του 2ου προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την Ακαδημία στο Ά ΔΑΚ (Τετάρτη 4/01, 14.15) αφού τα δελτία τους εκδόθηκαν σήμερα Τρίτη 3/01.

Θα λείψουν οι Γιώργος Καλαϊτζής (άρρωστος), Ευριπίδης Μιτακίδης και Μιχάλης Πορφυρίδης (τραυματίες), ενώ αμφίβολος είναι και ο Πολύκαρπος Κατσαβάκης με χτύπημα στον αστράγαλο.

Οι 20 της αποστολής είναι οι: Μπαλάφας, Λαζαρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Τουλίκας, Νικολαΐδης, Μαυρίδης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Κατσιαμήτας, Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Κώστ., Τσενικλής, Κατσάρας, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαευαγγέλου, Βαρβαρέζος, Αδαμόπουλος, Λάμπρου”.

πηγή: mikriliga.com

Σχόλια